- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom'un üzerinde bir buçuk saat sonra çalıştıktan sonra bu hale getirdim. Sanırım en uzun sure kullanacağım rom olacak çünkü tasarım olarak benim için her şey tamam. Performansı da bir o kadar iyi. Ekran kaydı alırken bile en ufak kasma yaşamadım. MIUI Kamera çok güzel çalışıyor.
Kullandığım modüller:
-LPosed
-AOSPMods
-Themer Project (Google Play'de 19TL, Modlu apksini bulmaya çalışırken Türk bir geliştirici tarafından yapıldığını keşfettim ve satın aldım. Muazzam çalışıyor,fiyatını sonuna kadar hak ediyor.)
-Lawnchair (Rom'un kendi launcheri değil Google Play'de ki Lawnchair'i kullandım)
Lposed AOSP Mod kullanabilmek için gerekli,
AOSPMods ile Kilit ekranında şifreyi girdiğiniz anda ekran kilidinin açılmasını sağladım. Ekstra bazı ufak tefek değişiklikler yaptım. Bu iki modüle su konumdan ulasabilirsiniz, Themer Project olmadan da bu konu sayesinde kontrol merkezinizi özelleştirebilirsiniz. Rehber - Aosp Romlar İçin Özelleştirme Methodları - Android 12
Themer Project ile Kontrol Merkezini ve Bildirim stilini ozellestirdim.
Son Uygulamalar kısmını saydamlastirmak için romun kendi launcher'i üzerinden Hafif saydam ayarını açtım.
Kontrol Merkezini saydamlastirmak için CharishOs ayarlarında Hızlı Ayarlar bölümünde ki saydamlık ayarıyla oynadım.
Daha fazla uğraşsam çok daha epik şeyler yapardım ancak yoruldum.
Arkadaşlar ben bu romdan razıyım galiba

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kullandığım modüller:
-LPosed
-AOSPMods
-Themer Project (Google Play'de 19TL, Modlu apksini bulmaya çalışırken Türk bir geliştirici tarafından yapıldığını keşfettim ve satın aldım. Muazzam çalışıyor,fiyatını sonuna kadar hak ediyor.)
-Lawnchair (Rom'un kendi launcheri değil Google Play'de ki Lawnchair'i kullandım)
Lposed AOSP Mod kullanabilmek için gerekli,
AOSPMods ile Kilit ekranında şifreyi girdiğiniz anda ekran kilidinin açılmasını sağladım. Ekstra bazı ufak tefek değişiklikler yaptım. Bu iki modüle su konumdan ulasabilirsiniz, Themer Project olmadan da bu konu sayesinde kontrol merkezinizi özelleştirebilirsiniz. Rehber - Aosp Romlar İçin Özelleştirme Methodları - Android 12
Themer Project ile Kontrol Merkezini ve Bildirim stilini ozellestirdim.
Son Uygulamalar kısmını saydamlastirmak için romun kendi launcher'i üzerinden Hafif saydam ayarını açtım.
Kontrol Merkezini saydamlastirmak için CharishOs ayarlarında Hızlı Ayarlar bölümünde ki saydamlık ayarıyla oynadım.
Daha fazla uğraşsam çok daha epik şeyler yapardım ancak yoruldum.
Arkadaşlar ben bu romdan razıyım galiba