kurulumu tamamladım sadece whatsapp yükledim. beş dakikada bir kendi kendie reboot ediyor. sorunun ne olduğunu anlayamadım. kernel değiştirmeyi düşünüyorum bakalım düzelecek m
Hocam temiz kurulum deneyin. Herşeyi silip format data daha sonra reboot diyip rom dosyasını atın.kurulumu tamamladım sadece whatsapp yükledim. beş dakikada bir kendi kendie reboot ediyor. sorunun ne olduğunu anlayamadım. kernel değiştirmeyi düşünüyorum bakalım düzelecek m
Miuicamera eklenmiş ama galeriye dair bir ibare göremedim.Miui kamera ile birlikte miui galeri de eklenmiş mi acaba
Tiktok kullanmıyorum Instagram'da da yaşamadım hocam. Böyle bir geri dönüş de yok gelistiriye.Hocam merhabalar Roma yeni geçiş yaptım ve ara ara Instagram ve tiktokta donmalar meydana geliyo siz yaşadınız mı bu durumu
Garip hocam mecbur eu 11.0.7 ye döndüm romda telefon görüşmesinde video aramada vs yankılanma sorunu da mevcut adam akıllı aosp rom bulamadım sıkıntısızTiktok kullanmıyorum Instagram'da da yaşamadım hocam. Böyle bir geri dönüş de yok gelistiriye.
O sıkıntı maalesef android 11in şu an için genel sorunuGarip hocam mecbur eu 11.0.7 ye döndüm romda telefon görüşmesinde video aramada vs yankılanma sorunu da mevcut adam akıllı aosp rom bulamadım sıkıntısız