Yoğunluğum nedeniyle foruma fazla vakit ayıramıyorum kusura bakmayın. Ben genel olarak telefonu yoğun kullandığım için her gün şarja takarım. Oyunla karışık 10 saat civarında süreler alıyorum genelde. Sizin kullanımınıza bağlı olarak süre artabilir.Bı romu kullanan arkadaşlar kaç saat ekran süresini kaç günde alıyorsunuz. Ben ortalama 2.5 gün kullanımda 13 saat alıyorum Endonezya romunda bu romda istatistikler nasıl.
Teşekkür ederim geri dönüş için.Yoğunluğum nedeniyle foruma fazla vakit ayıramıyorum kusura bakmayın. Ben genel olarak telefonu yoğun kullandığım için her gün şarja takarım. Oyunla karışık 10 saat civarında süreler alıyorum genelde. Sizin kullanımınıza bağlı olarak süre artabilir.
Teşekkür ederim. Elimde bootloader kilidi kapalı ölü gibi yatan bir mi 5'im var. Sanırım daha önce mi hesabı unutulup kilitlenmiş. Açmak için de sunucudan silinince şu an bootloader için izin alamıyorum. Üzgün üzgün bakıyorum sadeceElinize sağlık. Keşke benim model için de geliştirilse.
Buyrun hocam. Magiskten flaşlamanız yeterli.Arama kaydı yokmuş o kötü oldu.
Bunun twrp olanı yok mu acaba? Magisk yok bende.Teşekkür ederim. Elimde bootloader kilidi kapalı ölü gibi yatan bir mi 5'im var. Sanırım daha önce mi hesabı unutulup kilitlenmiş. Açmak için de sunucudan silinince şu an bootloader için izin alamıyorum. Üzgün üzgün bakıyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buyrun hocam. Magiskten flaşlamanız yeterli.
Aynı romu kullanıyorum hocam sorun olmaması gerek. Eger kullanırken olmuyorsa belirli bir sıcaklığın üstüne çıktığında düşürür akımı zaten bataryayı korumak için.Rom gayet akıcı en beğendiğim yönü özelleştirmeleri. Onun dışında pil performansını da beğendim. Ama hızlı şarj sorunu yaşıyorum.