Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
bende plus çıkıyor ve indirim gözükmüyor google hesabı ile giriş yapıyorum ve türkiye konumuna kayıtlı sıkıntı olurmu
Sıkıntı olmaz hocam sırayla dediklerimi yapın anında kapın ücretsiz aboneliği
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

paylaşım ve anlatım için teşekkürler. bende go planına yükselt çıkmıyor. Plus planına yükselt çıkıyor ya
Ekran görüntüsü atar mısın

paylaşım ve anlatım için teşekkürler. bende go planına yükselt çıkmıyor. Plus planına yükselt çıkıyor ya
Eğer gözükmüyorsa chatgpt verilerini silin vpn i kapatın açın bağlandığından emin olun tekrar giriş yapın olmazsa birkaç kez gir çık yaparak tekrar deneyin muhakkak gözükür yine olmazsa vpnden konumu Hindistan'ın farklı bölgelerini deneyin giriş yapın go alın seçeneği gözücekecek bazen bug olabiliyor birkaç kez deneyin olacaktır.

Son düzenleme:

doxmaxima

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenk
Cihazım
note 11 pro
Konular
1
Chatgpt verilerini silip vpn konumunu Hindistanın farklı bölgelerini seçerek tekrar giriş yapın
bizim google hesap konumu türkiye diye olmuyor galiba çünkü oturum acmadan gözüküyor oturum açınca gidiyor

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
bizim google hesap konumu türkiye diye olmuyor galiba çünkü oturum acmadan gözüküyor oturum açınca gidiyor
Yok hocam 2 tane Türkiye konumlu hesapla aldım bugün sorun chatgpt uygulamasında buga giriyor bikaç kez çık gir yapın veya bekleyin olucak bende de gözükmedi bir süre sonra gözüktü satın alana kadar vpn açık kalmalı

doxmaxima

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenk
Cihazım
note 11 pro
Konular
1
Yok hocam 2 tane Türkiye konumlu hesapla aldım bugün sorun chatgpt uygulamasında buga giriyor bikaç kez çık gir yapın veya bekleyin olucak bende de gözükmedi bir süre sonra gözüktü satın alana kadar vpn açık kalmalı
vpn acık knk rahatındanda 10 defa falan cık gir yaptım bizde sans yok galiba neyse eyw gene alanlara yardımcı olmuşun ben gene denerim olursa belirtirim

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Bende de plus hesabina yukselt yaziyor.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
17
Sıkıntı olmaz hocam sırayla dediklerimi yapın anında kapın ücretsiz aboneliği

Ekran görüntüsü atar mısın

Eğer gözükmüyorsa chatgpt verilerini silin vpn i kapatın açın bağlandığından emin olun tekrar giriş yapın olmazsa birkaç kez gir çık yaparak tekrar deneyin muhakkak gözükür yine olmazsa vpnden konumu Hindistan'ın farklı bölgelerini deneyin giriş yapın go alın seçeneği gözücekecek bazen bug olabiliyor birkaç kez deneyin olacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu şekilde. hatta chatgpt uygulamasını kaldırıp yeniden yükledim ama hep plus planına yükselt çıkıyor. daha önce gmail hesabımla chatgpt ile konuştuğum için olabilir mi?

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Arkadaşlar google playın sitesi üzerinden hareket etmeniz gerek ilk önce yeni google hesabı açın sonra ödeme yöntemleri kısmından kart ekliceksin ama eklerken Hindistan bölgesini seçeceksiniz kart eklenince en önemli kısım chatgpt uygulamasını silin ve google playın sitesi üzerinden yeni açtınız hesap ile ChatGPT uygulamasını play store sitesinden install diyerek kurun kurulunca chatgpt de go ya Yükselt gelicektir bende işe yaradı

Not: Bu işlemleri yaparken vpn hindistan olarak açık olsun!! Ve tüm işlemler google play sitesinden yapılması gerekli açılan hesaba cihazdanda gmail üzerinden girebilirsiniz!

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu şekilde. hatta chatgpt uygulamasını kaldırıp yeniden yükledim ama hep plus planına yükselt çıkıyor. daha önce gmail hesabımla chatgpt ile konuştuğum için olabilir mi?
Yok hocam benim hesap ilk açıldığından beri var yaptım bugün, şunu dener misiniz webden hindistan vpn ile girip chatgpt ye google ile giriş yapın orada go üyeliği gösterdiğinde tıklayın ödeme aşamasına gelince chatgpt den devam edin ben bu şekilde yaptığımda olmuştu ama hangisi işe yaradı bilmiyorum

Üst Alt