Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience Plus [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL]

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Yeni güncellemeyi kuran arkadaşlar varsa, Netflix de atma veya donma sorunu var mı, bir de Prime Videos'da HD izleyebiliyor muyuz ?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Yeni versiyonu yükledim temiz kurulum yaptım. Dediğin platformlara üye değilim instagram da storyler çamur gibiydi önceden sanki o artık düzgün

Ama şarj çok çabuk bitti 3 saat ekran zor aldım. Isınıyor telefon kullanırken.

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Yeni güncellemeyi kuran arkadaşlar varsa, Netflix de atma veya donma sorunu var mı, bir de Prime Videos'da HD izleyebiliyor muyuz ?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
netflixte atma sorunu yaşanmıyor fakat bir önceki sürümse L1 olan sertifika şuan L3 görüntü kalitesi sd ve hdr özelliği çalışmıyor.
prime kullanmadığım için o konuda birşey diyemem

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
netflixte atma sorunu yaşanmıyor fakat bir önceki sürümse L1 olan sertifika şuan L3 görüntü kalitesi sd ve hdr özelliği çalışmıyor.
Prime da aynı şekildir.

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1

Şarj durumu ve ısınma sende nasıl acaba?

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Şarj durumu ve ısınma sende nasıl acaba?
uzun süredir test amaçlı pc üzerinden yapmam gereken işlemleri telefondan yapıyorum yoğun çalıştığı halde sıcaklık olayı çözülmüş gibi 35 dereceyi hiç geçmedi ve hissiyat olarakta cihazda fiili bir sıcaklık hala yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

şarj konusuna gelince bir kaç şarj sonra birşey söyleyebilirim ama şuanlık iyi gibi duruyor %51 kayıpla şuan aldığım ekran süresi 6:30 saat

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Sanırım sıfırdan temiz olarak tekrar kurulum yapmam gerekecek çünkü kullanmaya başladığımda inanılmaz ısınıyor. Wp aero ve aero insta, vanced, adaway harici modlu uygulama yok.

3 saat önce kurulumu tamamladım uygulamaları vs yükledim %5 şarj 25 dk ekran kullanımı arka planda 1 saat 20 dk spotify kullanımı ile azaldı. ilk haline göre şarj düzeldi. demek ki ilk seferinde ters giden bişeyler vardı

Son düzenleme:

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Sanırım sıfırdan temiz olarak tekrar kurulum yapmam gerekecek çünkü kullanmaya başladığımda inanılmaz ısınıyor. Wp aero ve aero insta, vanced, adaway harici modlu uygulama yok.

3 saat önce kurulumu tamamladım uygulamaları vs yükledim %5 şarj 25 dk ekran kullanımı arka planda 1 saat 20 dk spotify kullanımı ile azaldı. ilk haline göre şarj düzeldi. demek ki ilk seferinde ters giden bişeyler vardı

Cwf 2.1 mi kullandin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski surumunde bile isinma yoktu. Twrpden wipeleri yapip cwf 2.1 flaşla. Sonra romu daha sonrada format data yapip sistem acilmadan fastboottan baslatip cwf uyumlu twrp yukleyin.

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2

kurulu gelen pixel launcher'ın pil tüketimi oldukça fazla farklı bir launcher kullanamanızı öneririm ayrıca cihazı rootlayıp ihtiyacınız olmayam sistem uygulamalarını kaldırmanız fayda sağlar bunların dışında pil tüketimini etkileyen bazı faktörler var karanlık mod, mobil verinin açık olması ve şebeke türü.

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Cwf 2.1 mi kullandin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski surumunde bile isinma yoktu. Twrpden wipeleri yapip cwf 2.1 flaşla. Sonra romu daha sonrada format data yapip sistem acilmadan fastboottan baslatip cwf uyumlu twrp yukleyin.

2.1 cfw ile yapmıştım. tek farklı olarak telefonu açmadan magisk yüklemiştim bu sefer tüm kurulumdan sonra magisk yükledim

kurulu gelen pixel launcher'ın pil tüketimi oldukça fazla farklı bir launcher kullanamanızı öneririm ayrıca cihazı rootlayıp ihtiyacınız olmayam sistem uygulamalarını kaldırmanız fayda sağlar bunların dışında pil tüketimini etkileyen bazı faktörler var karanlık mod, mobil verinin açık olması ve şebeke türü.

hangi launcher i kurmam daha iyi olur

Üst Alt