Ü
Üye silindi 265308
Guest
Hocam burada genellikle telefon odaklı çözüm var technopath genel amaçlı amacım oydu orda bu ceza için konu bölümü bile varSadece online veya sanal bir ortamda değil genel anlamda topluluk halinde bulunulan ortamlar için geçerli bir adabı-ı muaşeret kuralıdır. Yardım isteyen birine topluluk içindeyken "başka yerde ara sorununu" gibi bir cevabı verebilecek yetkiye sahip kişi topluluk yöneticisidir. Ancak bu cevabı veren kişi yönetici değilse ve yetkiye sahip değilse bu durumda cevap sahibinin yaş durumuna bakılması gerekir. Eğer ki bu cevabı veren kişinin yaşı 18 yaş altı ise çocukluk denir ve daha tecrübeli birinden doğrusunu göstermesi beklenir. 18-25 yaş arası ise tecrübesizlik denir ve uyarı sonrası doğrusu gösterilir. 25 yaş üstü ise hem yardım isteyen kişiye karşı terbiyesizliktir hem de topluluk içindeki yöneticilerin yetki alanına bilinçli tecavüzdür ve tepki de ona göre verilmelidir.
Yaşı merak etmemin nedeni buydu. Benim, bir yöneticimizin veya konu sahibi arkadaşımızın vereceği yanıtın yaşınıza bağlı olarak değişmesi en olağan durum.
onununcuköy
Moderatör tarafında düzenlendi: