Yardım Cepport mu Migros mu?

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Arkadaşlar xiaomi mi note 3 almayı düşünüyorum cepport’tan mı almalıyım migrosa yeni gelmiş ordan mı almalıyım? Bi de ışık sızması sorunu falan var diyorlar bilgisi olanlar yazabilir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
bildiğim kadarıyla 3 tane panel var.lg panelde ghost screen tahası, jdi panelde geri tuşu hatası.cepportun sharp panelli ürünü satması (bu paneldeki yüksek parlaklık açınca ışık sızması). bu hesaba göre en küçük sorun cepport ürünlerinde.yorum sizlerin
[doublepost=1519887955,1519887887][/doublepost]
Migrosa gelen ürünün garantisini sorgulatin. Belki o da cepport garantilidir. KVK garantiliyse ben olsam KVK garantili cihazı tercih ederim öncelikle...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
migrostaki ya ritzy yada delta oluyor.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Anladın hocam peki iphone’dan geçiş yapıcam nasıl bilgileri aktarabilirim bi bilgin var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende bu konuda bilgi vereyim İphone telefonunuz için mi mover diye bir uygulama var bu uygulamayı apple telefonunuza yükleyerek verilerinizi taşıyabiliyorsunuz. Mi note 3 da bu uygulamaya ulaşmak için Ayarlar > ek ayarlar > Mi transfer

Oyla:

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
birde n11 turuncu mağaza var orasıda güzel diyorlar.cepport yada turuncu mağaza derim.bende henüz almadım cepport yada turuncu dan alıcam

Oyla:

exper26

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat
Cihazım
Xiaomi note4
Konular
1
Cepport ile ilgili forumda paylaşılan tatsız olaylar vardı, önce onları okuyup sonra karar verin, Migrostaki ürünün de garantisine dikkat edin.

Oyla:

sinilker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker
Cihazım
huawei p20
Meslek
Bankacı
Konular
17
cepport şu an tek geçerim. çok ilgililer. mi a1 aldım 5. gün cayma hakkı ile iade istedim hiçbirşey söylemeden etmeden iade aldılar. cepport büyük aşama kaydetmiş.

Oyla:

_MedicuS_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Lenovo P1m
Konular
2
Cepport ile ilgili forumda paylaşılan tatsız olaylar vardı, önce onları okuyup sonra karar verin, Migrostaki ürünün de garantisine dikkat edin.

Diğer forumda birçok olumsuz yorum var.Lakin arkadaş yanlış yerde soru soruyor. Bu forumdan tarafsız bir yorum alamazsın. Çünkü bu forum ile cepport ya ortak ya anlaşmalı. Bunu bütün yorumlarda görebilirsin. Zaten ilanlarında buranın desteğini yazarak ve daha uyguna satması sebebiyle xiaomi markalı ürünlerde hakkatten en fazla satışı yaptı. Haa bu demek mi en iyi satıcımı işin düşmezse fiyat kiriter olur senin için.

Ha ben kötüdür iyidir demiyorum. Bu güne kadar cepporttan aldığım ürünlerde bir sıkıntı çıkmadı. Haliyle çıksaydı nasıl davranırlardı tecrübe etmedim.

Sen sadece burayı okuma.

Google amcaya CEPPORT yaz
buradaki memnun olanları
Başka yerde olan veya olmayanları da oku

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Diğer forumda birçok olumsuz yorum var.Lakin arkadaş yanlış yerde soru soruyor. Bu forumdan tarafsız bir yorum alamazsın. Çünkü bu forum ile cepport ya ortak ya anlaşmalı. Bunu bütün yorumlarda görebilirsin. Zaten ilanlarında buranın desteğini yazarak ve daha uyguna satması sebebiyle xiaomi markalı ürünlerde hakkatten en fazla satışı yaptı. Haa bu demek mi en iyi satıcımı işin düşmezse fiyat kiriter olur senin için.

Ha ben kötüdür iyidir demiyorum. Bu güne kadar cepporttan aldığım ürünlerde bir sıkıntı çıkmadı. Haliyle çıksaydı nasıl davranırlardı tecrübe etmedim.

Sen sadece burayı okuma.

Google amcaya CEPPORT yaz
buradaki memnun olanları
Başka yerde olan veya olmayanları da oku

Zannediyorum yanlış anlaşılma var... Cepport'un satmış olduğu ürünler MIUI Türkiye destekli olarak satılıyor ve satılan ürünlerin üzerinde sitemize yönlendiren bilgi etiketleri bulunuyor. Mevcut durum ortaklık değil, Cepport tarafından satılan ürünlerde her hangi bir sorun veya sıkıntı olduğunda hemen hemen tüm tüketicilerin sorun yaşadığı uzun ve sancılı geçen online satış güvence sistemleri veya THH süreçleri yaşanmadan sitemiz üzerinden hızlı ve kullanıcı lehine sonuç alınabilmesini sağlamaya çalışıyoruz ve bu konuda oldukça başarılı olduğumuz söylenebilir zannediyorum. Arama bölümüne Cepport yazarsanız Cepport'a ilişkin eleştiri veya şikayet konularına forumumuz üzerinde de rastlayabilirsiniz. Diğer forumlardan farklı olarak forum yöneticilerimiz bu konular ile birebir ilgileniyor ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyorlar.

Özetle söylemem gerekirse umarım her hangi bir sıkıntı yaşamazsınız ancak Cepport üzerinden alınacak ürünlerde her hangi bir sorun olması halinde buradan bizlerle iletişime geçerek çok hızlı bir şekilde çözüm üretebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt