Yardım Cepport KVK garantili aldığım mi6 cihazım Delta garantili çıktı

batuhan1914

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oreo
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Arkadaşlar daha cihazı alalı 8 gün oldu bugün KVK garanti sorgulama adresi çalışmadığından birde Delta da sorgulayayım dedim imei no bir baktım delta garantili çıktı mi6 cihaz böyle bir sorun nasıl olabilir? Çok memnun olduğum bi firmaydı bir çok arkadaşıma aldırdım telefondan memnunum ama bu beni hayalkırıklığına uğrattı fazladan para verip KVK diye bizi mi kandırdılar anlayamadım yarın arayıp takipçisi olacağım konunun bi sormak lazım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Henuz öğrenemedim KVK telefonları açmıyor bile garantilik sorunum yok çok şükür benim sadece kvk dibimde var diye tercih ettim ve fazladan 100 TL para verdik bakalim sonucu buraya yazarım

Hocam KVK çok yakınsa gidip orada bir kontrol ettirme şansınız var mı acaba?

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Sonuç ne oldu acaba? Başka birisinin daha başına gelmiş bu durum bugün fark etmiş o da

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Kvk nin teknik destek sitesine
Henuz öğrenemedim KVK telefonları açmıyor bile garantilik sorunum yok çok şükür benim sadece kvk dibimde var diye tercih ettim ve fazladan 100 TL para verdik bakalim sonucu buraya yazarım
[doublepost=1527700198,1527699916][/doublepost]
Kvk nin teknik destek sitesine
Konuya yeni vakif oldum. KVK nin nin teknik destek sitesine e mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Yakın zamanda geri donus yapiyorlar. Ben mail attım 2 gün içinde dönüş yaptılar. Kvk servis garantili olduğum belirtildi. Yapacağınız IMEI numaranızı sorgulamanın.

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Merhaba bende cepport'dan KVK garantili olarak aldım kutuda KVK garanti belgesi çıktı. Delta servisin sitesinde sorguladığımda telefon garantide gözüküyor KVK garantili değil mi yani bizim telefonlarımız ?KVK'ya mail attım garanti durumumu sorgulamak için biri bizi aydınlatabilir mi ? Tamamiyle satış stratejisi miydi yani ?

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Merhaba bende cepport'dan KVK garantili olarak aldım kutuda KVK garanti belgesi çıktı. Delta servisin sitesinde sorguladığımda telefon garantide gözüküyor KVK garantili değil mi yani bizim telefonlarımız ?KVK'ya mail attım garanti durumumu sorgulamak için biri bizi aydınlatabilir mi ? Tamamiyle satış stratejisi miydi yani ?
Kvk nin destek sitesine IMEI numaranizi yazarak e mail gönderin. Cihazınızın kvk garantisi olup olmadigiyla ilgili size mutlaka bilgi vereceklerdir.

Oyla:

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
aynısı bana oldu kvk diye aldık delta çıktı sonucunu yazarmısın:@

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar Cepport yetkilileriyle konuyu görüştüm... KVK garantili cihazların bir kısmı hem Delta'nın hem de KVK'nın sisteminde görünüyormuş. Delta ile görüşülmüş ve bir kaç gün içerisinde hatayı gidereceklerini belirtmişler. KVK ile ilgili zaten sorun yok cihazlar KVK'da kayıtlı. Eğer kutu içerisinden KVK belgesi çıktıysa sorun yoktur. Koçara hocamın da belirttiği üzere KVK'dan mail ile bilgi isteyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt