Yapılan emeğe sözüm yok. Sadece begenmedigimi dile getirdim. Neden alındınız anlamadim
Begenmedigimi söylediğim zaman nedenini öğrenmek isteyen olacaktır. Bende sebebiyle beraber söyledim. Siz yaptığım yorumu anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuzBeğenmediyseniz beğenmediğinizi söyler geçersiniz çocuksu demek yapılan emeğe saygısızlıktır.
Begenmedigimi söylediğim zaman nedenini öğrenmek isteyen olacaktır. Bende sebebiyle beraber söyledim. Siz yaptığım yorumu anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz
Gelde kızma alıştırdılar bizi efsane temalara şimdi bu banada çok sade ve basit geldi beklentiler temacı hocalar sayesinde yükselince .....!!!!!Çok. Çocuksu olmuş. Şahsen beğenmedim
Elinize emeğinize sağlık..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Market linki ( Hindistan bölgesi ) :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir