Sevgili
Emrespect hocam, öncelikle paylaşımınız için teşekkürler...ilkinde gördüm ve okudum ama tam olarak ne işe yaradığını, sanırım artık iyice yaşlandık, anlamadım ve daha sonra detaylı tekrar bakarım dedim... bu arada Sayın
cantara hocam MIUI 12 A10 da bunu kullanamadığını yazdığını gördüm ve bende aynı versiyonu kullandığımı hatırladım ve üzüldüm
Gesendet von meinem Schajomi Legend mit Tapatalk
Hocam kullandığınız romda çeşitli kişiselleştirilmeler yapabiliyorsunuz bu modla. Say say bitiremeyecegim kadar çok var ama birkaç tane örnek vereyim.
Mesela kamera uygulamasında cihazınız için kilitli olan modlar oluyor o modları aktiflestirebiyorsunuz.
Sistem uygulamalarını APK olarak kurmaya çalıştığınızda "Resmi olmayan kaynaklardan sistem uygulamalarını yüklenmiyor" hatasını devre dışı bırakabilirsiniz.
Durum çubuğunda ki saatin konumunu, sinyal simgelerin yerini vs düzenleyebilirsiniz.
Android 12 ile birlikte gelen monet özelliği var duymuşsunuzdur, duvar kağıdının rengine göre renk alıyor sistem. Custom aosp romlarda bu rengi kendiniz özel olarak seçebiliyorsunuz ama MIUI romlarda böyle bir özellik yoktu, bu mod ile onu da yapabiliyorsunuz.
Ana ekranda alt kısımda ki uygulama simgelerinin arkaplanina bulanıklastirma efekti uygulayabiliyorsunuz (iosta olduğu gibi)
Saymadigim ciddi anlamda yüzlerce özellik var. Android 10 desteği yok ne yazık ki, belki bir gün Android 12'li bir MIUI rom kurarsanız işinizi görebilir.