Yardım Çağrı sesini kolayca kısmak

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Hani telefonu ters çevirmek gibi gelen çağrı sesini kolayca kısma yolu var mı dostlar? Yandaki kilit düğmesi her zaman pratik olmuyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Dostum titreşim kapatınca çalışıyor evet. Keşke titreşim varken de özellik çalışsa. Ayrıca telefonla konuştuktan sonra ekranda çağrı görüntüsü kaybolmuş oluyor. Yani kapatmaya basamıyorum.

Yazmasaydın da olurdu hocam.söyledikten sonra hiç kıymeti yok.ben deneyip yazmıştım zaten.

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Yazmasaydın da olurdu hocam.söyledikten sonra hiç kıymeti yok.ben deneyip yazmıştım zaten.
Dostum sendeki gereksiz alınganlığı anlayamadım gitti. Baştan beri 'cevap versene' tarzındasın ama müsait olduğumda yazıyorum zaten. Senin denemiş olman benim telefonda da aynı sonucu vermeyebilir, paylaşımın amacı da bu zaten.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Dostum sendeki gereksiz alınganlığı anlayamadım gitti. Baştan beri 'cevap versene' tarzındasın ama müsait olduğumda yazıyorum zaten. Senin denemiş olman benim telefonda da aynı sonucu vermeyebilir, paylaşımın amacı da bu zaten.

Kusura bakma da biz de işimizi gücümüzü bırakıp-erteleyip birilerine yardım edelim diye düşünüyoruz.olay cvp versene olayı değil ve bu da alınganlık değil.çoğu kişi burda bi konuda yardım istiyor yardımı alınca da yokoluyor.ne bi teşekkür nede bi geri bildirim.neyse iyi forumlar.

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Kusura bakma da biz de işimizi gücümüzü bırakıp-erteleyip birilerine yardım edelim diye düşünüyoruz.olay cvp versene olayı değil ve bu da alınganlık değil.çoğu kişi burda bi konuda yardım istiyor yardımı alınca da yokoluyor.ne bi teşekkür nede bi geri bildirim.neyse iyi forumlar.
Seni anlıyorum da benden öyle bir şey görmeden başladın bu yaklaşıma. Ayrıca kaybolan kaybolsun dostum, sen yardımcı olmak için paylaşımda bulun, değer bilen bilir zaten.

Oyla:

kavramsal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kavramsal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
23
Hayır bi de geri dönmek de yetmemiş sana, kıymeti yok artık diyorsun kusura bakma geç döndüğüm için

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Seni anlıyorum da benden öyle bir şey görmeden başladın bu yaklaşıma. Ayrıca kaybolan kaybolsun dostum, sen yardımcı olmak için paylaşımda bulun, değer bilen bilir zaten.

Sen haklısın iyi günler

Oyla:
Üst Alt