Yardım Çabuk biten bataryanın garanti dışı tutulup ücret talep edilmesi

Hasanrazbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
2021 Şubat ayında aldığım telefonun şarjı artık çabuk bitmeye başladı, Kadıköy'de ki servise verdim bataryalar ömrü bittiği için ücretsiz değişim yapamıyoruz bahanesiyle ücret talep ettiler çok saçma bir sebep sonuçta 2 sene garantisi var 1 seneden az kalmış verilen 2 sene sözünü tutmadığınız söylerim bu üzücü bir durum yedek telefon da verilmiyor abimde Samsung var bu durumlardan hiç birini yaşamadı, yedek telefon verildi ve ücretsiz batarya değişimi yapıldı kendi paramızla rezil oluyor bu Xiaomiye şikayetimdir

Ekli dosyalar

• IMG_20220526_184659.jpg
    IMG_20220526_184659.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 33

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Ben bikac kez verdim garantiye (evofone) şansınızı Ankara kizilaydaki şubeye vermiştim

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
yıllardır iphone'la bataryası yüzünden dalga geçerdik. iphone batarya sorununu çözdü, şimdi xiaomi'ler sapıtmaya başladı.

Oyla:

Memet2770

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet gezer
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
4
2021 Şubat ayında aldığım telefonun şarjı artık çabuk bitmeye başladı, Kadıköy'de ki servise verdim bataryalar ömrü bittiği için ücretsiz değişim yapamıyoruz bahanesiyle ücret talep ettiler çok saçma bir sebep sonuçta 2 sene garantisi var 1 seneden az kalmış verilen 2 sene sözünü tutmadığınız söylerim bu üzücü bir durum yedek telefon da verilmiyor abimde Samsung var bu durumlardan hiç birini yaşamadı, yedek telefon verildi ve ücretsiz batarya değişimi yapıldı kendi paramızla rezil oluyor bu Xiaomiye şikayetimdir
Şikayetvar a yazmayı deneyin hocam

Oyla:

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
Aynı servise bende sordum Xiaomi öyle istiyormuş samimi şekilde teknisyen ile de görüştüm ama yapacak bir şey yok sonunda değişim yapmadım böyle kullanıyorum ileride değiştiririm artık.

Şikayet etseniz de çözüm yok neticede Xiaomi artık eskisi gibi değil.

Yakında Xiaomiye tövbe edenler grubu kurarız burada

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
bir daha asla Xiaomi telefon almam, Xiaomi vizyonunu bitmeye çevirmiş bir marka burada, şöyle bir durum var diğer ülkelerde büyümeye devam edecek, çünkü onlar da çerez parasına alıyorlar

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
126
Hocam bahsettiğiniz durum bir arıza değil, kullanıcı tarafından yıpratılmış bir parça servisin bunun için ücret talep etmesi kadar doğal birşey yok.

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam bahsettiğiniz durum bir arıza değil, kullanıcı tarafından yıpratılmış bir parça servisin bunun için ücret talep etmesi kadar doğal birşey yok.
Hocam bundan bikac ay önce değiştiriliyordu batarya hala da değiştirmeleri gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkini garanti bitimine 1 ay kala değiştirdiler

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
126
Hocam bundan bikac ay önce değiştiriliyordu batarya hala da değiştirmeleri gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimkini garanti bitimine 1 ay kala değiştirdiler

Hocam servis işlemlerinde farklılıklar olabilir, servis arızalı olan bir ürünle arızalı olmayan ürüne aynı bakış açısı ile yaklaşamaz/yaklaşmamalı, Servislerin cihazlarda baktığı bazı unsurlar vardır, telefonlarımıza test kartı takıldığı zaman tüm bilgilerinizi okur ortaya çıkan veri fabrikanın vermiş olduğu referans değerleri ile karşılaştırılır kullanıcı kaynaklımı değilmi o zaman değerlendirilir.

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam servis işlemlerinde farklılıklar olabilir, servis arızalı olan bir ürünle arızalı olmayan ürüne aynı bakış açısı ile yaklaşamaz/yaklaşmamalı, Servislerin cihazlarda baktığı bazı unsurlar vardır, telefonlarımıza test kartı takıldığı zaman tüm bilgilerinizi okur ortaya çıkan veri fabrikanın vermiş olduğu referans değerleri ile karşılaştırılır kullanıcı kaynaklımı değilmi o zaman değerlendirilir.
Ozaman şöyle bir şey olmuş olabilir cihaz şarj döngüsü üst sınırını aştıysa garanti kapsamı dışı kalabilir bilemiyorum veya garanti firmasına görede değişebilir

Oyla:
Üst Alt