- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi mi5
- Konular
- 6
Telefona yapılan bypass nedir ve nasıl yapılır. Garantiye bir etkisi varmıdır.
İşte bypass o. Mi hesabını kullanamıyorsunuz. Güncelleme yaparsanız cihaz tekrar kilitlenir.Ha
Hayır açılmıyor.
Şey bende bunun garantiye bi etkisi varmı diye sorcaktım. Bide format atilmiyo, üç tuş kombinasyonuyla format atarsam bypass ın tüm etkisi kalkar mı.İşte bypass o. Mi hesabını kullanamıyorsunuz. Güncelleme yaparsanız cihaz tekrar kilitlenir.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garantiye etkisi yok. 3 tuş ile de format atamazsınız. Güncelleme yaparsanız bypass kalkar kilitlenir.Şey bende bunun garantiye bi etkisi varmı diye sorcaktım. Bide format atilmiyo, üç tuş kombinasyonuyla format atarsam bypass ın tüm etkisi kalkar mı.
Peki güncelleme nasıl yapılır. Ben telefonu bypass tan sonra ilk elime otomatik aldığımda güncelleme indirdi ama yükleyemedi.Garantiye etkisi yok. 3 tuş ile de format atamazsınız. Güncelleme yaparsanız bypass kalkar kilitlenir.
Güncelleme yaparsanız kilitlenir cihaz. Güncelleyemezsiniz.Peki güncelleme nasıl yapılır. Ben telefonu bypass tan sonra ilk elime otomatik aldığımda güncelleme indirdi ama yükleyemedi.
İşte bende onu diyorum cihaz güncellenmiyo ki siz nasıl bir güncellemeden bahsediyosunuzGüncelleme yaparsanız kilitlenir cihaz. Güncelleyemezsiniz.
Güncelleyiciye girin. Güncelleme bulur. İndirip güncelleme yaparsanız cihaz kilitlenir tekrar şifre sorar. O güncellemeden bahsediyorum.İşte bende onu diyorum cihaz güncellenmiyo ki siz nasıl bir güncellemeden bahsediyosunuz
Güncelleyiciye girin. Güncelleme bulur. İndirip güncelleme yaparsanız cihaz kilitlenir tekrar şifre sorar. O güncellemeden bahsediyorum.
Bundan bahsetmiyomusunuz (denedim güncelleemedi):Güncelleyiciye girin. Güncelleme bulur. İndirip güncelleme yaparsanız cihaz kilitlenir tekrar şifre sorar. O güncellemeden bahsediyorum.
Evet oradan bahsediyorum. Güncelleyici uygulamasından tekrar deneyin günceller ama sizi uyarıyorum kilitkenir.Bundan bahsetmiyomusunuz (denedim güncelleemedi):
Ben zaten birkaç kez denedim ama hiçbir seferinde güncellemeyi işlemedi. Servisteki adamsa eğer format atarsanız eski haline döner demisti.Evet oradan bahsediyorum. Güncelleyici uygulamasından tekrar deneyin günceller ama sizi uyarıyorum kilitkenir.