androidbrick' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
İMEİ Tamiri ve Yazılım Yükleme konusunun bize ait olacağını söylememe gerek yok sanırım. Forumda bilenler biliyor.
Şu an ne telefon kullanıyorsun ? Çok merak ettim de.. Bilmeyenler herşeyi bilsinler.
Hocam bir şeyi çok merak ettim. Diğer bir konuda da beni bilenler biliyor, tüm ülke anladı artık benzeri bir cümle kullanmışsınız. Daha forumda birkaç gündür görüyorum sizi. Profiliniz tabletten açılmadı nedense. Bu yüzden ne zaman üye olduğunuzu göremedim. Zaten birkaç mesaj yazmışsınız. Bunlarda da kendinizi tanıtıcı herhangi birşey görmedim. Tüm bunların ışığında bu nasıl bir egodur ki herkesçe hatta tüm ülkece tanınan birisi olduğunuzu iddia edebiliyorsunuz? Tüm ülkenin bildiği (ama bizim bilmediğimiz) bir kişinin gelip burada imalı imalı, üstü kapalı birşeyler yazması da oldukça garip.
Şimdi de bu konuda, alakasız bir şekilde "bilmeyenler herşeyi bilsinler" şeklinde oldukça imalı bir cümle kullanmışsınız. Kusura bakmayın da neyi bileceğiz?
@bykatre hakkında bizim aylardır anlayamayıp ta sizin anında bir mesajla (diğer mesajlarını okusaydınız sorularınızın cevaplarını görürdünüz, demek ki okumamışsınız) anlayabildiğiniz şey nedir? Eğer kullandığı telefonu kast ediyorsanız defalarca yazdı. Eski mesajlarına baksaydınız görebilirdiniz. Sadece bunu merak ettiğinizi hiç sanmıyorum. Mesajlarınızı okurken garip bir duyguya kapılıyorum.
Eğer sana ne oluyor sen onun avukatımısın diye soracaksanız da hiç sormamış olun. 3 konuya mesaj yazmışsınız, hepsinde de bir sataşma. Birinde sahte ürün satıldığını iddia ediyorsunuz (doğrudur, yalandır bilemem, satıcı zaten çözüme hazır olduğunu belirtmiş) diğerinde bu forumu takip eden herkesin, defalarca yazıldığı için artık bildiği, TD olan cihazlarda 3G nin çalışmama olayını sanki konuyu açan kişi insanları kandırıyor gibi göstermişsiniz. Kaldı ki konuyu açan kişi TD olduğu için fiyatı ucuz tuttum diye belirtmiş. Bu konuda da açık oturum programları sloganı gibi "hiçbir gizli kalmayacak, herkes herşeyi bilecek" tarzında bir üslup.
Ne yapmaya çalışıyorsanız açık açık yazın. Birşey söyleyecekseniz direk söyleyin. Lafı eveleyip gevelemenin manası yok. Biz de neler olup bittiğini anlayalım.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk