Satış [ByKatre] Telefon Satışı Ana Konu [Redmi Note 3 Pro eklendi.]

androidbrick

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Konular
0
ByKatre' Alıntı:
İMEİ Tamiri ve Yazılım Yükleme konusunun bize ait olacağını söylememe gerek yok sanırım. Forumda bilenler biliyor. :)

Şu an ne telefon kullanıyorsun ? Çok merak ettim de.. Bilmeyenler herşeyi bilsinler.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
androidbrick' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:
İMEİ Tamiri ve Yazılım Yükleme konusunun bize ait olacağını söylememe gerek yok sanırım. Forumda bilenler biliyor. :)

Şu an ne telefon kullanıyorsun ? Çok merak ettim de.. Bilmeyenler herşeyi bilsinler.

Hocam bir şeyi çok merak ettim. Diğer bir konuda da beni bilenler biliyor, tüm ülke anladı artık benzeri bir cümle kullanmışsınız. Daha forumda birkaç gündür görüyorum sizi. Profiliniz tabletten açılmadı nedense. Bu yüzden ne zaman üye olduğunuzu göremedim. Zaten birkaç mesaj yazmışsınız. Bunlarda da kendinizi tanıtıcı herhangi birşey görmedim. Tüm bunların ışığında bu nasıl bir egodur ki herkesçe hatta tüm ülkece tanınan birisi olduğunuzu iddia edebiliyorsunuz? Tüm ülkenin bildiği (ama bizim bilmediğimiz) bir kişinin gelip burada imalı imalı, üstü kapalı birşeyler yazması da oldukça garip.
Şimdi de bu konuda, alakasız bir şekilde "bilmeyenler herşeyi bilsinler" şeklinde oldukça imalı bir cümle kullanmışsınız. Kusura bakmayın da neyi bileceğiz? @bykatre hakkında bizim aylardır anlayamayıp ta sizin anında bir mesajla (diğer mesajlarını okusaydınız sorularınızın cevaplarını görürdünüz, demek ki okumamışsınız) anlayabildiğiniz şey nedir? Eğer kullandığı telefonu kast ediyorsanız defalarca yazdı. Eski mesajlarına baksaydınız görebilirdiniz. Sadece bunu merak ettiğinizi hiç sanmıyorum. Mesajlarınızı okurken garip bir duyguya kapılıyorum.

Eğer sana ne oluyor sen onun avukatımısın diye soracaksanız da hiç sormamış olun. 3 konuya mesaj yazmışsınız, hepsinde de bir sataşma. Birinde sahte ürün satıldığını iddia ediyorsunuz (doğrudur, yalandır bilemem, satıcı zaten çözüme hazır olduğunu belirtmiş) diğerinde bu forumu takip eden herkesin, defalarca yazıldığı için artık bildiği, TD olan cihazlarda 3G nin çalışmama olayını sanki konuyu açan kişi insanları kandırıyor gibi göstermişsiniz. Kaldı ki konuyu açan kişi TD olduğu için fiyatı ucuz tuttum diye belirtmiş. Bu konuda da açık oturum programları sloganı gibi "hiçbir gizli kalmayacak, herkes herşeyi bilecek" tarzında bir üslup.
Ne yapmaya çalışıyorsanız açık açık yazın. Birşey söyleyecekseniz direk söyleyin. Lafı eveleyip gevelemenin manası yok. Biz de neler olup bittiğini anlayalım.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
@chatin_62 hocam. Maalesef bir açıklama yapmak elzem oldu. Madem Osman Bey her şeyi bilmek istiyor ki burada bana da bir savunma çıkıyor sanırım. Ben biliyorsunuz ki öğrenciyim. Kaç kere belirttim. Ve bilgisayar bilgim Allah'a çok şükür, Allah nasip etmiş, okulumda, yurdumda, çevremde en fazla seviyede. Evet ayıpsa ayıp ben Nokia 5800 XpressMusic kullanıyorum. Bu kadarı yeterli sanırım. Evet İMEİ Tamiri konusunda Osman Bey yardımcı olmuştu. Allah razı olsun. Ama gelin görün ki Facebook'tan bir durumuma yaptığı yorumlardan dolayı tartışmıştık. Ve ondan sonra bana küstü sanırım. Ama bu küsme nefret haline geldi. Üye olduğum sitesindeki bütün mesajlarımı sildi. Ve Arkadaşımın Discovery Elite telefonu 9008'e girmişti. Sitesine yazdığım mesajlara cevap vermedi. Ve ben o gün 5 saatten fazla bilgisayar başında kalıp araştırdım. Uykusuz kaldım O gece. Sınavım vardı yarın. Çalışamadım. Arkadaşıma mahcup olmuştum belki de. Neyse onu hallettim daha sonra ARAŞTIRARAK. Ve Osman Bey'den IMEI Tamiri'ni öğrendikten sonra o işi o şekilde ezbere tutmadık. Araştırmaya devam ettik. Üstüne bir şeyler koymaya çalıştık sürekli. Neyse. Velhasıl elimde 5800 varken bu kadar Android bilgisi çok bile bana. Şunu diyeyim eğer elimizde 5800 varken bizim insanlara yardım etmeye çalışmamız, (Zaten mesajlara bakarsanız IMEI Tamiri işini ücretsiz yapıyorum Uzaktan Bağlantı ile, gönlünüzden ne koparsa diyorum ki ben bu bilgiye para vermedim nihayetinde) ve bu şekilde 3-5 kuruş elimize geçsin diye uğraşmamız sakıncalıysa ben bu işi bugün bırakmaya razıyım. Elime geçen bir kaç kuruşla da telefon parası biriktiriyorum işte. Bu işte Osman Bey, bu ne dersen o. Selamlar..

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@ByKatre bunları niye anlatıyorsunuz ki? Zaten sizin ne olduğunuzu biliyoruz. Bilmeyenler varsa bu onların sorunu.

Şimdi gelelim diğer konuya. İmei lafı falan geçti. Osman bey dediğiniz kişi yoksa şu DonanımHaber'de 150TL'ye IMEI tamiri yapan sonra da sıkışınca rezil olmamak için zaten herkesin öğrendiği imei tamir olayını "duyduğuma göre" 1 ayda herşeyi parça pinçik ederek ancak yayınlayan arkadaşmı yoksa? Yanlış hatırlamıyorsam abi diyorlardı.
Niye duyduğuma göre diye yazdığıma gelirsek, nereden duyduğumu tam hatırlamıyorum ama imei değişiminin nasıl yapılacağını anlatacak falan denmişti yada kendisi takip ettiğim konuların birinde yazmıştı. Zaten bildiğim halde ki (bunu burada birçok kişi de biliyor) merak edip verilen linke bakmıştım. Daha ilk yazıydı ve kendisini övmekten başka tek kelime yoktu. Bir yerden sonra artık dayanamadım. Bir insan nasıl bu kadar egosunun esiri olur anlamam mümkün değil. Demek bu halen daha devam ediyor ki burada da yazdığı mesajlardan bu egoyu hissetmişim. :D
Konu ile ilgili açıklamaları önümüzdeki günlerde yapacağım cümlesi kalmıştı aklımda sadece. Bundan sonra da sadece ego tatmini yapan birinin yazılarını okuyacağım diye bir daha siteye girmedim. Sonradan başka arkadaşlardan, her hafta kendisini övmek dışında konuyla ilgili birkaç cümle yazarak anlatımı 1 ayda tamamladığını duymuştum.
Eğer böyleyse mesele şimdi anlaşıldı. Demek sizin de imei değişimini yaptığınızı okuyunca zaten iyice azalmış olan yolacak kimse kalmayacak diye size sataştı. Buraya dadandığına göre işler iyice kesat demek ki. Eh en büyük potansiyel de Xiaomi cihazlarında var. Bu cihazları kullananlar nerde takılıyor, DonanımHaber'de ve burada. Donanımhaber'de zaten darbeyi yemişlerdi.
Artık fazla söze hacet yok. Herşey ortada.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Hocam siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bir de bunu sormak lazım. Amacınız beni foruma göstermek ise benim ne olduğumu göstereceksiniz? Amacınız beni ne olarak tanıtmak veya siz ne olarak tanıdınız da insanların da aynı şekilde tanımasını istiyorsunuz? Kendiniz ile de çelişiyorsunuz. Sitenizde "2015 Türk'lerin yılı olsun" diyorsun biz elimizde malzeme ve zaman olmadığı halde bu işin üzerine yürüyoruz ama sizin yaptığınız yalnızca kendi yaptığınızı yüceltip başkalarının yaptıklarını, emeklerini silip atmak mı? Veya şöyle düşünüyorsunuz! Ben bu kadar yapabiliyorsam benden az yapanların hepsi taklit kopya. Herkesin eline sizin kadar fırsat geçmemiş olması, sizden az düşündüğünün veya sizden az şey yapabileceği anlamına gelmiyor bunu belirteyim. Farkındaysanız sizi Aralık 2014'den beri takip ediyordum. Ama siz beni "Bir Müslüman böyle dememeli" lafım yüzünden silip atabiliyorsunuz cidden helal olsun. Ama takdir etmek lazım. Gerçek yüzünüzü belli ediyorsunuz en azından. Neyse..

bilalkon

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bilal
Konular
0
sa. mi note pro. mevcut mu acaba? fiyat durumu nedir?

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Şu an değil ama Haziran'a doğru belli olur hcoam inşallah. :)

tamirci62

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi4
Meslek
Emekli
Konular
4
[font='Open Sans', sans-serif]Mi4 için Taksit durumu olabiliyor mu?Ön ödemeyi size yapıp geri kalan için

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
tamirci62' Alıntı:
[font='Open Sans', sans-serif]Mi4 için Taksit durumu olabiliyor mu?Ön ödemeyi size yapıp geri kalan için

Maalesef hocam.

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Osman ustabaştan bahsediyorsunuz çok sevdiğim saydığım bir insan ayrıca oneplus one imei tamirini ve imei atılamayan cihazların imei olayını çözen ve neredeyse bu cihazları kullanan herkesin tanıdığı bir insan bu doğru...
İkincisi son dönemde bayağı bir morali bozulmuş olsa gerek ki ben oneplus one ı ondan aldım her türlü yardımı yaptı Allah razı olsun ama velakinnn...

geçen gece başımdan geçen bir olayı ben size anlatayım ve hiç yakıştıramadım bilemedim pekte konuşmak istemiyorum açıkçası ...

Telefon numarasını sildim ve kendisinden beni aramasını istedim mi note pro almak için zira ben yurtdışına devamlı çıkabilen bir insan değilim telefon numarasını yollamadan önce mesaj attı ve ...

hayırdır yasin telefon numarmı silen sen orada burada hakkımda konuşan sen vs diye ki forumdonanimdaki Testimo ben değilim çünkü ne kadar almak istesemde Nickname imi orada alamadım ki bütün forumlarda bu nick benimdir ...

Daha sonra bende böyle bir karaktere sahip olmadığımı vs vs yazıp yolladım 

sonra bana telefon numarasını attı bende saat 9 civarlarıydı akşam işten yeni kurtuldum mesaj geldi hemen arayım kendisine söyleyeyim dedim ama keşke o elim kırılaydıda aramayaydım telefonda bütün sevdiklerimin yanında yemediğim azar kalmadı ama öyle böyle değil demediği kalmadı yaniii Sadece şunu söyleye bilirim tamam bişeyleri yaptı bir yerlere geldi ama bu kadar ileri gitmesi hoş değil velhasıl kelam bu saatten sonrada çok fazla bu mecrada barınamaz çünkü takıp ettiğim kadarıyla herkese bir kulp takmış ki ben bunları bıraz araştırmayla buldum ve yakıştıramadım 

neyse boşverin bunuda bana biri mi note pro getirsin alıcıyım yahu :))))

Üst Alt