05.... bi görüşelim bnde mi4 düşünüyorum..ByKatre' Alıntı:Fiyat alıp dönüş yapacağım.
Referans konusunda problem yok kardeşim.ByKatre' Alıntı:64 GB lik Mi4 şu an Çin'de bile sıkıntı 16 GB liği isteyen olursa şartları konuşalım. Alım şöyle olmasını düşünüyorum. Benim'de mağdur olmamam açısından belli miktar ön ödeme almam gerekir. Neden diye sorarsanız, ben telefoncu değilim, öğrenciyim. Adam alıyorum deyip ürünü sipariş ettikten sonra almıyorum derse ben sıkıntıya girerim. Böyle olmaması için ürünün %10-20 si gibi bir ön ödeme almak en mantıklısı. Güven konusunu aşmak için beni her yerde ByKatre nickiyle araştırabilrsiniz ve geçen telefonunu bana tamire gönderen @mustafahezer hocam da bize referans olur sanırım. Sanalpazar üzerinden satışı gerçekleştirebiliriz.
mustafahezer' Alıntı:Referans konusunda problem yok kardeşim.ByKatre' Alıntı:64 GB lik Mi4 şu an Çin'de bile sıkıntı 16 GB liği isteyen olursa şartları konuşalım. Alım şöyle olmasını düşünüyorum. Benim'de mağdur olmamam açısından belli miktar ön ödeme almam gerekir. Neden diye sorarsanız, ben telefoncu değilim, öğrenciyim. Adam alıyorum deyip ürünü sipariş ettikten sonra almıyorum derse ben sıkıntıya girerim. Böyle olmaması için ürünün %10-20 si gibi bir ön ödeme almak en mantıklısı. Güven konusunu aşmak için beni her yerde ByKatre nickiyle araştırabilrsiniz ve geçen telefonunu bana tamire gönderen @mustafahezer hocam da bize referans olur sanırım. Sanalpazar üzerinden satışı gerçekleştirebiliriz.