Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Öncesinde bilsem hiç kurmazdım, 2 aylık kurulu düzeni bozdum :) Ama gerçekten çok stabil bir rom olmuş. Hız konusunda 11'den daha başarılı.

Bende cok memnunum ama bildirim gelmis gmailden,wp dan mesela haberim yok bi giriyorum uygulamalara sirayla bildirim dusuyor anca otesi yok yada bildirim 12:05 de gelmisse 12:10 da dusuyor cihaza. Miui 11 de sizinde belirttiginiz uzere sorun yoktu ancak simdi yeni surum var iken, bunun nimetinden de yararlanmak yerine hele ki greeshan rom un da stabilliginden, tutupta 11 e downgrade etmek garip gelmekte bana. Cozum yoksa mecbur tabi, bildirim olayi onem arz ediyor.

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Bende cok memnunum ama bildirim gelmis gmailden,wp dan mesela haberim yok bi giriyorum uygulamalara sirayla bildirim dusuyor anca otesi yok yada bildirim 12:05 de gelmisse 12:10 da dusuyor cihaza. Miui 11 de sizinde belirttiginiz uzere sorun yoktu ancak simdi yeni surum var iken, bunun nimetinden de yararlanmak yerine hele ki greeshan rom un da stabilliginden, tutupta 11 e downgrade etmek garip gelmekte bana. Cozum yoksa mecbur tabi, bildirim olayi onem arz ediyor.

Çok sevdim romu ama işe başlayınca wp, mail vs. aşırı önemli benim için. Bir de şehir dışına çıktığımda yanımda bilgisayar olmadığı için sürüm düşürmekte imkansız olacaktı. Bir süre daha beklemekte fayda var sanırım.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Çok sevdim romu ama işe başlayınca wp, mail vs. aşırı önemli benim için. Bir de şehir dışına çıktığımda yanımda bilgisayar olmadığı için sürüm düşürmekte imkansız olacaktı. Bir süre daha beklemekte fayda var sanırım.

Diger arkadaslarda ayni durumu yasiyor mu, yasadilarsa cozume ulastilarmi belirtirlerse cok iyi olur, benim ve ayni durumlari yasayan herkes acisindan onemli bu geri donusler. Ben cogu zaman geceleri calisiyorum haliyle cogu yerden bildirim geliyor ama bunu goremeyip insanlarla bakmadin,etmedin diyalogu yasamak can skici oldu iyice.

Kontrol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kontrol
Cihazım
Mi 9T 128GB
Konular
34
Diger arkadaslarda ayni durumu yasiyor mu, yasadilarsa cozume ulastilarmi belirtirlerse cok iyi olur, benim ve ayni durumlari yasayan herkes acisindan onemli bu geri donusler. Ben cogu zaman geceleri calisiyorum haliyle cogu yerden bildirim geliyor ama bunu goremeyip insanlarla bakmadin,etmedin diyalogu yasamak can skici oldu iyice.

Arkadaş olsa bir şekilde halledilir ama iş ile ilgili konularda bazen çok duruma düşüyordum. Global sürüme devam edeyim ama kesinlikle yazılım olmadan donanımın önemi yokmuş :) İnşallah diğerler arkadaşlar bu konuda bir çözüm sunarlar.

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Arkadaş olsa bir şekilde halledilir ama iş ile ilgili konularda bazen çok duruma düşüyordum. Global sürüme devam edeyim ama kesinlikle yazılım olmadan donanımın önemi yokmuş :) İnşallah diğerler arkadaşlar bu konuda bir çözüm sunarlar.

Vallahi hocam ben en son çare eu stabil rom'a geçip bi tekrar deneyeceğim baktık aynı mıuı 11 e geri döner kapatırız güncellemeleri de bildirimleride rahat ederiz o şekil kullanımımıza devam ederiz. Mıuı 11 de olmayan bu bildirim sorununu Mıuı 12 de yaşıyorum o yüzden şunda sorun var dahi diyememekteyim. Bilhassa herkes nasıl kuruyorsa o şekilde kurulum gerçekleştiriyoruz zaten varsa harici bir yol yada kurmadan önce okuyup,üflemek felan gerekiyor ise bilemiyorum. İnan çözemedim bende :)

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Evolution X 5.1 deneyin birde ben kurdum MIUI dönmem artık

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Evolution X 5.1 deneyin birde ben kurdum MIUI dönmem artık

Yedeği alıp en son çare bi eu stabili deneyeceğim, bunuda aklıma yer ettim bakarız olmazsa. Mıuı den vazgeçip Aosp'a kayacağız anlaşılan bizde, tabi bu durumda attan düşmüş oluruz galiba yada tay diyelim. Fırça yemekten kurtarsında gerisi önemli değil onada alışırız elbet :)

Termux

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9 T
Konular
20
Global, eu, miroom kullandım pixel exprience kullandım en son buna geçtim dahada değişmem android 11. Sarj konusunda aops olsun MIUI olsun aynı şarj gidiyor, millet ekran süresi atıyor 12 saat falan oynasın bakalım call of duty yada pubg 12 saat alıyor mu, gittim powerbank aldım 10.000 mah telefonda 4.000 2.5 gün gidiyor 15 saat ekran süresi alıyorum oyun oynadığım halde drunk~~

yunuscicek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
Mi 13 Ultra
Meslek
Muhasebeci
Konular
3
Stabil hocam onda sorun yokta ne agda ne mobil veride bir sknti olmamasina ragmen bildirimler gec gelmekte sizde durum nedir ?
Bende öyle bir sıkıntı olmadı hocam

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UtkuYunus1997

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Oneplus 7T Pro
Konular
4
Bende öyle bir sıkıntı olmadı hocam

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladım hocam çözemedik bir türlü defalarca da kurulum gerçekleştirdim, bilemiyorum. İnternet ağım kaynaklı bir durum olmadığına eminim çünkü aynı şey miui 11 de yaşanmıyordu yinede emin olmak gerek şimdi yedekleri alıp eu stabil deneyeceğim eğer onda da aynı durum yaşarsak sorun biz kaynaklı yol alacak geri dönüşün için teşekkür ediyorum, iyi geceler dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global, eu, miroom kullandım pixel exprience kullandım en son buna geçtim dahada değişmem android 11. Sarj konusunda aops olsun MIUI olsun aynı şarj gidiyor, millet ekran süresi atıyor 12 saat falan oynasın bakalım call of duty yada pubg 12 saat alıyor mu, gittim powerbank aldım 10.000 mah telefonda 4.000 2.5 gün gidiyor 15 saat ekran süresi alıyorum oyun oynadığım halde drunk~~

Aslında boş vakitlerde romları tek tek denemek lazım, birine iyi deyipte kalmak olmuyor pek tam anlamıyla hepsini denemek lazım ki birinde karar kılmak lazım siz memnun kalmışsınız anlaşılan iyiden iyiye evolution x den hocam, aklımda deneyeceğim mutlak teşekkürler önerin için.

Üst Alt