- Adım
- Kontrol
- Cihazım
- Mi 9T 128GB
- Konular
- 34
Bende onu arıyorum hocamRehberi Google nasıl yüklüyoruz acaba
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende onu arıyorum hocamRehberi Google nasıl yüklüyoruz acaba
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kaydederken yukarıda soruyorBende onu arıyorum hocam![]()
Bunu bende yaşıyordum sağolasınRehbere kayıt yaparken boşluk bırakmıyor. Farklı klavyeler de denedim ama olmadı. Onun dışında bir hata görmedim.
Düzenleme: Kişiler uygulamasını güncelledim sorun çözüldü.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Miui 10'da karşılaştığım Whatsapp bildirimlerinin geç düşmesi sorununu yaşadım yine. Tekrar miui 11 kurdum aynı ortamda test ettim mesajlar saniyesinde geliyor. Bende mi sıkıntı var anlamadım![]()
Benim masik rom'dan sonra beğendiğim, miui 12 olarak beğendiğim en akıcı stabil rom diyebilirim. Zaten miui 10 daki performansı 11 de bulamazsınız. Miui 11 deki performansı miui 12 'dede bulamayız.
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de ayni durum var ne yazik ki. Miui 11 de ben bu konuda hic sorun yasamiyordum
Evet hocam ama bende yine bildirim sorunu vardı. 11.01 sanırım sürümüm bunda gayet iyi batarya yoğun kullanımda günü çok rahat çıkarıyor.En iyisi android 9 MIUI 10 a dönmek cihaz 1.5 gün gidiyordu
Evet ikisinde denedim. Bildirimler bazen ekranı açarken geliyordu bazen de 10 saniye sonra geliyordu. Neye göre yapıyor anlamadım.Stabil hocam onda sorun yokta ne agda ne mobil veride bir sknti olmamasina ragmen bildirimler gec gelmekte sizde durum nedir ?