Rom [By Greeshan] [Android 10] MIUI 12 Endonezya Stabil 12.0.3.0 (JOYEUSE)

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Şarj dolum süresi sıfırdan yüze tam 2 saatte doluyor. Amma şarj cihazından amma kablodan veya akımdan olsa gerek. 2 amperlik kabloyla denedim yine olmadı. Ampere uygulamasında 3200 leri görüyor. Belki yavaş dolum yaptığı içinmi alıyorum bu süreyi anlamadım. Rom değişimindede aynı hızlı şarj gösteriyor sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fw mi.Farklı fw mi kurmuşum
Aynı fw bende turbo şarj ekranda yoktu,aslında hızlı şarj yapıyor ama ekranda turbo yazmıyordu sende varmıydı?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Aynı fw bende turbo şarj ekranda yoktu,aslında hızlı şarj yapıyor ama ekranda turbo yazmıyordu sende varmıydı?
Evet hızlı şarj vardı. Normalde 1 saat 20 dakikada dolan cihazlar var fakat 2 saatten aşağı dolmuyor

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Evet hızlı şarj vardı. Normalde 1 saat 20 dakikada dolan cihazlar var fakat 2 saatten aşağı dolmuyor
Hızlı Şarj etme zamanı aynı değişmedi sadece ekranda turbo şarj yazmıyordu temiz kurulum yapıp tekrar denemek lazım.

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Hocam magisk kuramadım yardımcı olabilir misiniz

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Arkadaşlar eu romdan sırf animasyonlar takıldığı ve cod mobil sürekli oyundan attığı için bu roma geçiş yaptım. Bi nebze pişman oldum. Wp fotoğrafları galeride sürekli çift oluyor. Pil hızlı tükeniyor. Gcam kurmuştum hiç kullanmadığım halde arka planda %25 şarj yemiş ve başlatma izni vermediğim halde tekrar tekrar başlıyor. Ve en büyük geçiş nedenim ayrıca oynadığım tek oyun olan cod mobil bu romda da durduk yere uygulamadan atıyor bu sorunları yaşayan ya da çözüm fikri olan var mı? Ha bir de olumlu bir yorum da yapayım animasyon ve geçişler eu roma göre çok daha başarılı :)

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Arkadaşlar cod mobile ve çift fotoğraflar sorununu çözdüm. Şimdi de wp bildirimleri ya çok geç geliyor ya da wp ye girmeden gelmiyor. Önceki sorunları yaşayanlar için cod mobile magisk yüzündenmiş gizleyip adını değiştirdim düzeldi. Çift fotoğraflar için de başka bir klasöre yedekleyip galeriden wp ile ilgili tüm albümleri silip yeniden başlattım. Sonra yedekleri yeni oluşan klasörlere attım o da düzeldi. Belki başına gelen olur diye açıklayayım dedim. Ama wp bildirim sorunu devam ediyor.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Arkadaşlar eu romdan sırf animasyonlar takıldığı ve cod mobil sürekli oyundan attığı için bu roma geçiş yaptım. Bi nebze pişman oldum. Wp fotoğrafları galeride sürekli çift oluyor. Pil hızlı tükeniyor. Gcam kurmuştum hiç kullanmadığım halde arka planda %25 şarj yemiş ve başlatma izni vermediğim halde tekrar tekrar başlıyor. Ve en büyük geçiş nedenim ayrıca oynadığım tek oyun olan cod mobil bu romda da durduk yere uygulamadan atıyor bu sorunları yaşayan ya da çözüm fikri olan var mı? Ha bir de olumlu bir yorum da yapayım animasyon ve geçişler eu roma göre çok daha başarılı :)
Hocam bendede Facebook bütün izinleri kapsattığım halde arka planda devamlı çalışıyor %70 batarya sömürüyor bu sorunu çözersem geçerim bu roma sen çözebildinmi bu yüzden bıraktım bu romu.

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Hocalarım 12.0.5 güncellemesini yaptım fakat telefonun sesi medya sesini kısıp açamıyorum nedenini bilen var mı 12.0.3 de böyle değildi çözümünü bilen varsa yardımcı olur musunuz sessiz modda kaldı ne açabiliyorum ne de kapatabiliyorum

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Hocam bendede Facebook bütün izinleri kapsattığım halde arka planda devamlı çalışıyor %70 batarya sömürüyor bu sorunu çözersem geçerim bu roma sen çözebildinmi bu yüzden bıraktım bu romu.
Hocam ben uygulama yönetiminden pil tasarrufu kısmını arka plan etkinliklerini kısıtla dedim sorun düzeldi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Şarj dolum süresi sıfırdan yüze tam 2 saatte doluyor. Amma şarj cihazından amma kablodan veya akımdan olsa gerek. 2 amperlik kabloyla denedim yine olmadı. Ampere uygulamasında 3200 leri görüyor. Belki yavaş dolum yaptığı içinmi alıyorum bu süreyi anlamadım. Rom değişimindede aynı hızlı şarj gösteriyor sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı fw mi.Farklı fw mi kurmuşum
Cihazım yurtdışı kutudan çıkan Şarj aletinin üzerindeki değerleri okuyunca anlamamıştım. Biraz kafa yorunca 18w olduğunu anladım. Forumdan araştırarak n11 den 33w orjinal 80 TL'ye aldım. 5 den 100 e tam 72 dakikada doldu

Üst Alt