Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...
PitchBlack Recovery Resmi Twrp Çıktı Miatool Sürüm Stabil (Joyeuse-Curtana-Excalibur-Gram)v3.1.0 30.03.2021 Twrp Sürümü: 3.4.0 PitchBlack Sürümü: 3.1.0 Evet Arkadaşlar Sonunda PitchBlack Twrp Resmi Olarak Yayınlandı Miatool Olarak Tüm Redmi Note 9 Pro/Pro Max ve Redmi Note 9s...
forum.miuiturkiye.net
GENEL, SİSTEM
Her zaman sadece taze resmi çekirdek
Yalnızca resmi Global Stable ürün yazılımı temelinde toplayın
Veri bölümünün değişiklikleri ve şifrelenmesi için devre dışı sistem kontrolü
Google Play'den yüklenebilecek bir grup önemsiz ve uygulama kaldırıldı
Yerleşik kararlı Google hizmetleri + Google Play
Uygulama dosyalarını ve boyutlarını optimize etme
Bazı gizli ayarlar ve menüler açık
Yerleşik kök (Magisk)
MiRemote uygulaması eklendi (kaldırılabilir)
ShareMe uygulaması eklendi (kaldırılabilir)
Etkinleştirilmiş usb hata ayıklama hakkında perdede devre dışı bildirim
Montajlarımın güncellemelerini kontrol etme yeteneği eklendi [Ayarlar - Cihazım]
Yapımla çakışmaları önlemek için resmi güncelleme yöneticisini kaldırdım
Güncellemelerden sonra değişikliklerimin ve çevirimin üzerine yazılmaması için "Bileşen güncellemesi" kaldırıldı
Sistemin yanı sıra uygulamaların imza ve bütünlüğünün doğrulanması kaldırıldı
Uygulamaların daha düşük sürümlerini yerleştirme yeteneği (daha yüksek bir sürümün üzerine)
Bazı MIUI sistem uygulamalarındaki reklamlar kaldırıldı
Kulaklıklarda ses seviyesi artırıldığında devre dışı bırakma uyarısı
Reklam engelleme özelliğine sahip yerleşik ana bilgisayar dosyası
Reklam engelleyici eklendi [Ayarlar - Gelişmiş ayarlar - Reklam engelleme]
Belleği tıkamamak için WiFi günlüklerinin wlan_logs klasörüne kaydı kaldırıldı
Özel MiFit'te bir cihazla Bluetooth kilit açmayı ayarlarken bir hata düzeltildi
Sistem uygulamalarını devre dışı bırakma yeteneği
Akıllı komut dosyaları için destek (uyku modu) [Ayarlar - Güç ve performans - Ayarlar - Komut Dosyaları]
2.4Ghz için WiFi kanalını genişletme
MASAÜSTÜ, SAAT
Masaüstü klasörlerinin otomatik olarak kapatılmasını etkinleştirme / devre dışı bırakma [Ayarlar - Masaüstü ]
Açık klasörlerdeki devre dışı bırakılmış öneriler ve reklamlar
Hocam merhaba bendeki telefonun özellikleri aşağıdaki gibidir bu rom benim cihaza uyumlumudur birde twrp için telefonu rootlamak mi gerekir?bilgi verirse iz sevinirim.
Hocam merhaba bendeki telefonun özellikleri aşağıdaki gibidir bu rom benim cihaza uyumlumudur birde twrp için telefonu rootlamak mi gerekir?bilgi verirse iz sevinirim.
Evet uyumlu twrp pc üzerinden atmamız gerekmektedir konular var oradan bakabilirsiniz twrp attıktan sonra robot atın twrp kalıcı olması için daha sonra orangefox recovery atmanız gerekiyor daha sonra bu rom'a sağlıklı bir şekilde geçiş yaparsınız ama bunları yapmadan önce cihazınızın BL kilidi açık olmak zorundadır iyice araştırıp yapın derim yoksa oluşacak herhangi bir sorunda sorumluluk size aittir
Hocam miuiprodan gayet memnundum pil ve saat göstergelerini büyütebilme vesaire özelleştirmeleri bana cazip geliyor. Xposed kurdum fakat düzgün çalışmadı. Mesaj uygulaması hata veriyor APK sını kurdum oda ingilizce Oyun performansını oynamadığım için bilmiyorum pil performansı hemen hemen aynı yüzde 50 şarjla 9.5saat ekran süresi aldım. Güncelleme gecikince buna geçtim. Malum uzun süre bir romda kalamıyorsunuz.
Hocam miuiprodan gayet memnundum pil ve saat göstergelerini büyütebilme vesaire özelleştirmeleri bana cazip geliyor. Xposed kurdum fakat düzgün çalışmadı. Mesaj uygulaması hata veriyor APK sını kurdum oda ingilizce Oyun performansını oynamadığım için bilmiyorum pil performansı hemen hemen aynı yüzde 50 şarjla 9.5saat ekran süresi aldım. Güncelleme gecikince buna geçtim. Malum uzun süre bir romda kalamıyorsunuz.