- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 5
Tamam 2-3 saate kuracağım nasipse bilgi veririm.Hocam cihaz açılınca zaten magisk geliyor uygulamalar menüsüne
Tamam 2-3 saate kuracağım nasipse bilgi veririm.Hocam cihaz açılınca zaten magisk geliyor uygulamalar menüsüne
Özelleştirme bölümü ingilizce sadece.Daha önceki sürümden dönme sebebim tamamen Türkçe olmamasıydı ayarlar kısmının. Çeviri güncellendi demiş ama tamamen Türkçe olmuş mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sitesindeki bilgileri Türkçe ve İngilizce'ye; Google ve Yandex çeviri ile çevirdim. Saçmalamışta olabilirim ancak anladığım kadarıyla değişenlerin güncel hali aşağıda
- Rehber hatası düzeltildi
- Çeviriler güncellendi
- Pop-up penceresinde ses bildirimleri için simge değiştirildi
- "Akıllı ağ"daki düzenlemeler, bootloop ile ilgili bir sorun düzeltildi
- MiRemote, 6.0.2G sürümüne güncellendi
- Yeni kaynaklarıma göre reklam engelleyiciyi 4.3.6+ güncelledi (değişiklikleri uygulamak için AdAway uygulamasının verilerini ve önbelleğini silmeniz gerekir)
- Güncellenmiş hosts dosyası daha doğru
- Ukrayna dili için kişilerde bir şerit arama düzeltildi
- Sabah özetinde tarih formatı düzeltildi
- Kameradaki çalışmayan ve desteklenmeyen çıkartma menüsü kaldırıldı.
- Çağrı sırasında bilginin yerini düzeltti
- Güncellemelerimi kontrol etme sorununu çözüldü
Twrp den wipe yapcam zaten, silcem kompletemiz kurulum yapsan daha iyi olur
Önceki sürümünde root gömülü olarak geliyordu son sürümde demekki kaldırmışBu romu yükledim gece, ayarlarda çok fazla ingilizce kelime mevcut.
Hız ve kullanım olarak harika bir yazılım tavsiye ederim ama dediğim gibi ingilizce kelime çok
Bi arkadaş rom direk rootlu demiş ama root yok yazılımdaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi