- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Konular
- 5
Geri çekmiş sanırım güncellemeyi.
Hangisi daha iyi batarya performansına sahip, onuda ilerleyen zamanda net belirtirseniz bizde belki tercihimizi belirleriz.Miui 12 sürümü çıkalı beri greeshan kullanıyorum. Kernel yüklemiştim. Bir sorun oluştu yedekte olmayınca temiz kurulum yapayım dedim. Eu roma geçiş yaptım. Akicilik olarak greeshan la arasında çok fark yok. Fakat asıl fark batarya performansinda. Çok ciddi fark var gibi. Testlerim devam ediyor hala ilk izlenimlerim bu şekilde.
Tabi hocam kurali cok olmadi ama ciddi bir fark gorunce paylasmak istedim en az 2 3 sarj edip son durumu bildiririm.Hangisi daha iyi batarya performansına sahip, onuda ilerleyen zamanda net belirtirseniz bizde belki tercihimizi belirleriz.
Ben eu rom diyorum tecrübelerime dayanarakTabi hocam kurali cok olmadi ama ciddi bir fark gorunce paylasmak istedim en az 2 3 sarj edip son durumu bildiririm.
Bende aynı fikirdeyim hocam. Daha kurar kurmaz pil olarak eu çok cok iyi olduğunu gösterdi tabi detaylı pil testi için 2 3 şarj döngüsü lazımBen eu rom diyorum tecrübelerime dayanarak