İnceleme Buyrun Ekran süresine.

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Bende de aynı Cihaz var, neredeyse hiç kullanmadığımda yaklaşık 3 gün gitmişti ve 12 saat ekran süresi almıştım...1G 6 S de 19 SOT almak süpermiş
Hocam global 9.2.1.0 yüklü benim telefon düzeldi sayılır 17.5 18 saat ekran süresi alıyorum buraya bir yere de fotoğraf atmıştım. Önce beta bir rom kurdum sonra fastboot 9.2.1.0 rom flashladım düzskdi. İlk aldığımda dediğiniz gibi 3.5 gün şarj etmiyordum. Benim gördüğüm kadarıyla şikayetler 2 3 ay sonra başlıyor, kutudan çıkan şarj adaptörü 2.5 amper hızlı doldurduğu için bataryaya zamanla zarar verdiğini düşünüyorum.

daham07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
31
Font un ismi nedir acaba?

muslee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yazılım
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
6
Cihazı sanırım ilk aldığında kararlı global MIUI 8 vardı

Sizde cihazınızı full şarj edin, ekran parlaklığını minumuma alın ve ekran kapanmayı iptal edip açık bırakın, sizde bugüne kadar aldığınız en yüksek ekran süresini alırsınız....

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Skorpi Hocam Merhaba bir aksilik nedeniyle 5 aydır telefonumdan ayrı kaldım daha 2 gün elime geçeli.Fakat baktım Aroma Rom ile 18 saate yakın ekran süreniz bu ayarlarla mı aldınız o değerleri ? Ben normal kullanarak hep aldım işim gereği sürekli vaktim telefonla geçiyordu. Ben insanlara fikir vermesi açısından paylaştım ama farklı intibaya neden olmuş sağlık olsun...

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi Hocam Merhaba bir aksilik nedeniyle 5 aydır telefonumdan ayrı kaldım daha 2 gün elime geçeli.Fakat baktım Aroma Rom ile 18 saate yakın ekran süreniz bu ayarlarla mı aldınız o değerleri ? Ben normal kullanarak hep aldım işim gereği sürekli vaktim telefonla geçiyordu. Ben insanlara fikir vermesi açısından paylaştım ama farklı intibaya neden olmuş sağlık olsun...
Öncelikle geçmiş olsun...Aroma ile aldığım süreyi bu ayarlarla mı aldım? ekran parlaklığını kast ediyorsanız, Evet...
Sizin 6 ay önce paylaşmış olduğunuz ekran süresi ne gibi farklı bir intibaya sebep oldu/olmuş...anlayamadım açıkcası...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt