- Adım
- xiaomi
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 2
çok değil mi ya bu süre
Hangi rom kullanıyorsunuz?20 + saat ekran süresi ...
Hocam tebrim ederim, fakat aldığınız süre için değil, 30 saatin 19'unu telefonunuzla geçirdiğiniz için
Mi6 ile bir günlük kullanımda 9-10 saat arası ekran süresi alıyorum, Mobil Veri ve Wifi sürekli açık, Mi Cloud ve Galeri yedekleme açık, senkronizasyon da açık, biraz ayarlama yaparak. Fakat dip ayarlar ile 12-13 saat ekran süresi alan da var Mi6'da.
Cihazı sanırım ilk aldığında kararlı global MIUI 8 vardıHangi rom kullanıyorsunuz?
Sizde cihazınızı full şarj edin, ekran parlaklığını minumuma alın ve ekran kapanmayı iptal edip açık bırakın, sizde bugüne kadar aldığınız en yüksek ekran süresini alırsınız....Nasil ayarlarmis o
Arka planda çalışan uygulamalar var demekki, onları durdurun....Donanım olarak baktığımda bekleme modunda çok fazla tüketim var. %21 ile ilk sırada. Bunu düşürmek için neler yapabilirim forum sakinleri
Arka Planda Çalışan Uygulamaların Kapatılması İle Alakalı Biraz Bilgi Verir Misiniz Hocam ? Hangisini Kapatmalı Ve Hangi Şekilde Kapatmalı Çok Bilgi Sahibi Değilim O Yüzden Bu Şekilde Soruyorum Kusura BakmayınArka planda çalışan uygulamalar var demekki, onları durdurun....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk