Yayına girdiği anda sizin gibi mi servislerini kullanmayan hocalarımız için de mtz dosyasını paylaşmaktan asla erinmemYayinlarsan mtz dosyasini da atar misin ben mi servislerini kullanmiyorum
Allllllllah razi olsunYayına girdiği anda sizin gibi mi servislerini kullanmayan hocalarımız için de mtz dosyasını paylaşmaktan asla erinmem
Ama ben o simgeleri göğsüme bastırır uyurum ki, bayram heyecanı gibi...
Çok teşekkürler hocamKod:Ama ben o simgeleri göğsüme bastırır uyurum ki, bayram heyecanı gibi...
Ellerinize sağlık hocam, parmak uçlarınıza selam olsun.
( :
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam , beğenmenize çok sevindimSevgili hocam, bu sefer sanırım turnayı gözünden vuracaksınız, çok beğendim...el altından bir torpil rica etsem mi?
Elinize, emeğinize sağlık, cidden harika ve bayıldım...beklemedeyim mecburen
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam sizinle aynı fikirdeyim bende fakat bu sefer de o bölümün, temanın genel ambiyansına uymadığına dair eleştiriler geliyor . İki arada bir derede kalıyorum genelde .Elinize sağlık hocam. Çok güzel görünüyor. Ama şu ayarlar menüsünde MIUI orjinal ikonlar yerine tema ikonları kullanılınca hiç güzel olmuyor. Yazı fontuna uymuyor veya fazla alan kaplıyor. Tabi bu benim tercihim. O yüzden kullandığım temalar da com.android.settings i sürekli düzenliyorum