- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Xiaomi 11 Lite
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 593
Yayında diye okudum yakında'ymış.
Yayında diye okudum yakında'ymış.
Çok güzel deneyelim bakalım beklemedeyiz..Son rötuşları ile uğraştığım yeni temamın ekran görüntülerini ilk sizlerle paylaşmak istedim, yakında marketteki yerini alacaktır . İyi yada kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler hocam sizin beğenmenize sevindimelinize sağlık hocam
güzel görünüyor
Teşekkürler hocamElinize emeğinize sağlık hocam
Çok teşekkür ederim hocam elimiz yettiğince detaylara önem vermeye çalıştık begendiyseniz ne mutlu banaElinize emeğinize sağlık Oldukça görsel olarak başarılı..
Yakında hocamYayında diye okudum yakında'ymış.
Çok teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindimEline, emeğine sağlık. Çok güzel görünüyor.
Teşekkürler hocamElinize sağlık. Whatsapp ve sinyal bar harika görünüyor.
Hocam temayı tamaamladim yükledim, designer onay verince bilgilendirmeyi konu icinsenEmeğinize sağlık hocam. Ne zaman yayınlarsınız?
Teşekkürler hocam gözünüze hitap ettiyse ne mutlu banaEllerinize sağlık hocam
Çok hoş gözüküyor..
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeyi konu altından yapacağımÇok güzel deneyelim bakalım beklemedeyiz..
Zaman zaman takıldığım yerlerde , yerli yerinde desteklerin ve Rehber gibi bir tema hazırladığın için (Benim stilim) çok teşekkürler abi . Senin tema PC masaüstünde duruyor , eksik mi var bak oraya , yanlış birşey mi var bak orayaEline sağlık kardeşim güzel oldu
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estf kardeşim. Senin gibi istekli kardeşlerime abilerime yardım edebilmek benim için büyük bir zevk bilgi paylaştıkça güzel oluyor. Temaların da bunun kanıtı olduğunu düşünüyorum. Miui severler olarak biz hep buradayız başarılarının ve temalarının devamını bekliyoruzZaman zaman takıldığım yerlerde , yerli yerinde desteklerin ve Rehber gibi bir tema hazırladığın için (Benim stilim) çok teşekkürler abi . Senin tema PC masaüstünde duruyor , eksik mi var bak oraya , yanlış birşey mi var bak oraya