Yardım Build.prop düzenledim, Telefon açılmıyor.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merak etme senin düştüğün duruma düşmem, İnatlaşmayı bırak genç ben senin paylaştığın dosyayı kullanmadım kullanmam da XDA Developers ve orada ki geliştirici dostlar yetiyor bana uzatma istersen beni bilen bilir anlaştık.?
Sistemini R/W yapmak isteyene yardımcı oldum bu dosya ile build prop yapda demedim hepsi bu...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Merak etme senin düştüğün duruma düşmem, İnatlaşmayı bırak genç ben senin paylaştığın dosyayı kullanmadım kullanmam da XDA Developers ve orada ki geliştirici dostlar yetiyor bana uzatma istersen beni bilen bilir anlaştık.?
Oldu o zaman.
Neyse konuya bir açıklık getireyim.

System R/W dosyası sistemi sadece R/W yapmakla kalmaz. Aynı zamanda boş alan ataması da yapar. Prop düzenlemesi vs için sistemde boş alan olması gerekir.

XDA geliştiricisinin paylaştığı dosyada varsayılan değer olarak verilen boyut prop düzenlemesi vs için yetmez.

XDA sayfasından doğrudan indirilip kurulan R/W dosyası ile prop düzenlemesi yapılırsa telefon brick olur ve cihazınız için sistem dosyaları düzenlemeyi destekleyen bir TWRP ve yedek prop yoksa sıfırdan kurulum yapmak gerekir.

Geliştirici aslında bu kısım için konuya gerekli bilgileri eklemiş ancak İngilizce bilmeyen ve konunun en sonundaki indirme linkinden başka şey görmeyen insanlar çoğunlukla Türkler brick sorunu yaşıyordu.

Ben de bu sebepten ötürü XDA yönlendirmesi yerine doğrudan düzenlenmiş dosyayı paylaşıyorum.

Aslında dosyaya yaptığım bir müdahale vs yok sadece 150 MB custom boyut satırını yazıp yeniden zip yapıyorum.

Muhtemelen XDA sayfasından indirseydiniz şu an bu konuyu siz açmış olurdunuz.

Yıllandıkça değer kazanan tek şey şaraptır.

Lütfen XDA sayfasından ilgili zip dosyasını indirip kurun ve bir Build.prop düzenlemesi yapın.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Oldu o zaman.
Neyse konuya bir açıklık getireyim.

System R/W dosyası sistemi sadece R/W yapmakla kalmaz. Aynı zamanda boş alan ataması da yapar. Prop düzenlemesi vs için sistemde boş alan olması gerekir.

XDA geliştiricisinin paylaştığı dosyada varsayılan değer olarak verilen boyut prop düzenlemesi vs için yetmez.

XDA sayfasından doğrudan indirilip kurulan R/W dosyası ile prop düzenlemesi yapılırsa telefon brick olur ve cihazınız için sistem dosyaları düzenlemeyi destekleyen bir TWRP ve yedek prop yoksa sıfırdan kurulum yapmak gerekir.

Geliştirici aslında bu kısım için konuya gerekli bilgileri eklemiş ancak İngilizce bilmeyen ve konunun en sonundaki indirme linkinden başka şey görmeyen insanlar çoğunlukla Türkler brick sorunu yaşıyordu.

Ben de bu sebepten ötürü XDA yönlendirmesi yerine doğrudan düzenlenmiş dosyayı paylaşıyorum.

Aslında dosyaya yaptığım bir müdahale vs yok sadece 150 MB custom boyut satırını yazıp yeniden zip yapıyorum.

Muhtemelen XDA sayfasından indirseydiniz şu an bu konuyu siz açmış olurdunuz.

Yıllandıkça değer kazanan tek şey şaraptır.

Lütfen XDA sayfasından ilgili zip dosyasını indirip kurun ve bir Build.prop düzenlemesi yapın.

sizin anlamadığınız şu ben build prop düzenlemedim düzenlemeyede ihtiyacım yok ayrıca bu dosyalarla buildprop düzenlenmez düzenleneceğinide idda etmedim, sistemini R/W yapmak isteyene yardımcı oldum kabahati üstüme yıkmaya çalışmana da anlam veremiyorum tekrar söylüyorum uzatma istersen.?

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
kafeinsiz bu r/w nin açılımı nedir. diskin raw olması ile bi ilgisi var mı yoksa tamamen benzerlik mi.

okuma yazma yetkileriydi galiba 🤔 arkadaşın şu #11 mesajını görünce hatırladım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
kafeinsiz bu r/w nin açılımı nedir. diskin raw olması ile bi ilgisi var mı yoksa tamamen benzerlik mi.

okuma yazma yetkileriydi galiba 🤔 arkadaşın şu #11 mesajını görünce hatırladım
Android 10 sonrası romlarda sistem bölümü dolu ve silmeye korumalı geliyor. Bazı romlarda veya bazı yöntemler ile silme koruması kalkıyor ancak sistem bölümü hala dolu kaldığı için bir ekleme yapılamıyor. Build.prop düzenlerken ilk aşamada düzenlemeye başlıyor, dosyayı siliyor ancak geri yazamıyor ve sonra gelsin brick. Yukarıda verilen XDA konusu yardımcı olur. Rom düzenlemesi yapacaksanız önce boyut atayın ya da paylaştığım dosyayı indirin.

Üst Alt