Yardım Build.prop düzenledim, Telefon açılmıyor.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Teşekkür ederim o dosyayı foruma ben koydum zaten ama dikkatli olun. R/W dosyası da riskler içerir.

Rica ederim ama bu sizin koyduğunuz dosya değil paylaştığım dosya XDA Developer arşivinde bulunan bir dosyadır.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Rica ederim ama bu sizin koyduğunuz dosya değil paylaştığım dosya XDA Developer arşivinde bulunan bir dosyadır.

İyi de siz dosyayı XDA sayfasından almamışsınız ki sysrw isimlendirmesi bana ait. Boyut ataması da bana ait.
Siz o dosyayı XDA'dan indirmediniz aşağıda verdiğim drive linkinden aldınız.

Kullanın, kullanmayın demiyorum ama inkar etmek mide bulandırır.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
İyi de siz dosyayı XDA sayfasından almamışsınız ki sysrw isimlendirmesi bana ait. Boyut ataması da bana ait.
Siz o dosyayı XDA'dan indirmediniz aşağıda verdiğim drive linkinden aldınız.

Kullanın, kullanmayın demiyorum ama inkar etmek mide bulandırır.
Kardeşim ara ara benimde kullandığım bir dosya ve aldığım yer de belli, dosyanın konusuda burada ne demek istiyorsun anlamadım ki, dosyayı düzenleyen siz değilsiniz onun bir geliştiricisi mevcut buyurun...

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Kardeşim ara ara benimde kullandığım ve aldığım yer ve dosya konusuda burada ne demek istiyorsun anlamadım ki dosyayı düzenleyen siz değilsiniz onun bir geliştiricisi mevcut buyurun...
Boyut atamasını nasıl yaptınız kaç MB kullanıyorsunuz?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Boyut atamasını nasıl yaptınız kaç MB kullanıyorsunuz?
Dosyayı ben yapmadım ben yaptım da demedim geliştiricisi da burada buyur ona sor orjinal dosya da altda

Ekli dosyalar

• systemrw_1.32.zip
    8,4 MB · Görüntüleme: 3

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Dosyayı ben yapmadım ben yaptım da demedim geliştiricisi da burada buyur ona sor orjinal dosya da altda
Anladım ben sizi. Geliştiricisini biliyorum. Yöntemi ilk tanıttığı dönemde XDA'dan da konuştuk bir dönem bizim foruma da uğradı ama yabancı dil kullanımı nedeniyle uzaklaştırıldı sanırım.
Geliştirici boyut ataması yapılmış dosya vermez, nasıl yapılacağını oraya yazmış.
Hala inat ediyorsanız XDA sayfasından direkt indirip kurun sonra Build.prop düzenlemeye çalışın. Orjinal dosyayı kullanın bence.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Hocam sizin verdiğiniz linkteki dosya boyutu "17.6mb" ve dosya adı "systemrw_1.32_BUNDLE_proper.zip"

Ama önceki mesajda paylaşmış olduğunuz dosyanın boyutu "8.4mb" ve adı da "systemrw_1.32.zip" yani kafeinsiz hocamın paylaşmış olduğu dosya ile aynı.

Muhtemelen XDA'da okudunuz ve işe yarar dosya olarak not ettiniz ancak arşivinize XDA konusundaki dosyayı değil kafeinsiz hocamın paylaşmış olduğu dosyayı eklediniz :)

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Anladım ben sizi. Geliştiricisini biliyorum. Yöntemi ilk tanıttığı dönemde XDA'dan da konuştuk bir dönem bizim foruma da uğradı ama yabancı dil kullanımı nedeniyle uzaklaştırıldı sanırım.
Geliştirici boyut ataması yapılmış dosya vermez, nasıl yapılacağını oraya yazmış.
Hala inat ediyorsanız XDA sayfasından direkt indirip kurun sonra Build.prop düzenlemeye çalışın. Orjinal dosyayı kullanın bence.
63 yaşındayım ömrüm bu dosyaların içinde geçti genç, indirdiğin dosyayı açarsan içinden 2 adet dosya çıkar bir tanesi flashable dosyadır. flashable dosyayı recovery de kullanırsın yapmadığın dosya ya da isim kısaltıp ben yaptım diye sahip çıkmazsın...

sysrw_repair_v1.32_proper 9.5 kb
systemrw_1.32_flashable 8.6 kb

Bunu boyutlamadan vermiş demek ki 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin verdiğiniz linkteki dosya boyutu "17.6mb" ve dosya adı "systemrw_1.32_BUNDLE_proper.zip"

Ama önceki mesajda paylaşmış olduğunuz dosyanın boyutu "8.4mb" ve adı da "systemrw_1.32.zip" yani kafeinsiz hocamın paylaşmış olduğu dosya ile aynı.

Muhtemelen XDA'da okudunuz ve işe yarar dosya olarak not ettiniz ancak arşivinize XDA konusundaki dosyayı değil kafeinsiz hocamın paylaşmış olduğu dosyayı eklediniz :)
63 yaşındayım ömrüm bu dosyaların içinde geçti genç, indirdiğin dosyayı açarsan içinden 2 adet dosya çıkar bir tanesi flashable dosyadır. flashable dosyayı recovery de kullanırsın yapmadığınız dosya ya da isim kısaltıp sahip çıkmazsınız...

Bunu boyutlamadan vermiş demek ki 🤣

Ekli dosyalar

• sysrw_repair_v1.32_proper.zip
    9,3 MB · Görüntüleme: 8
  • systemrw_1.32_flashable.zip
    8,4 MB · Görüntüleme: 3
  • sysrw_repair_v1.32_proper.zip
    9,3 MB · Görüntüleme: 2
  • systemrw_1.32_flashable.zip
    8,4 MB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
63 yaşındayım ömrüm bu dosyaların içinde geçti genç indirdiğin dosyayı açarsan içinden 2 adet dosya çıkar bir tanesi flashable dosyadır. flashable dosyayı recovery de kullanırsın yapmadığın dosya ya da isim kısaltıp ben yaptım diye sahip çıkmazsın...

Bunu boyutlamadan vermiş demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

63 yaşındayım ömrüm bu dosyaların içinde geçti genç indirdiğin dosyayı açarsan içinden 2 adet dosya çıkar bir tanesi flashable dosyadır. flashable dosyayı recovery de kullanırsın yapmadığınız dosya ya da isim kısaltıp sahip çıkmazsınız...

Bunu boyutlamadan vermiş demek ki
Asla öyle bir niyet söz konusu olamaz. Kurulum dosyasının geliştiriciye ait parametreleri olduğu gibi duruyor zaten. Teşekkür ederiz yinede siz yine benim paylaştığım dosyayı kullanın prop düzenlerken 0 MB sorunu yaşayıp konuyu açan arkadaşın durumuna düşmemek için. İyi akşamlar.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Asla öyle bir niyet söz konusu olamaz. Kurulum dosyasının geliştiriciye ait parametreleri olduğu gibi duruyor zaten. Teşekkür ederiz yinede siz yine benim paylaştığım dosyayı kullanın prop düzenlerken 0 MB sorunu yaşayıp konuyu açan arkadaşın durumuna düşmemek için. İyi akşamlar.

Merak etme senin düştüğün duruma düşmem, İnatlaşmayı bırak genç ben senin paylaştığın dosyayı kullanmadım kullanmam da XDA Developers ve orada ki geliştirici dostlar yetiyor bana uzatma istersen beni bilen bilir anlaştık.?
Sistemini R/W yapmak isteyene yardımcı oldum bu dosya ile build prop yapda demedim hepsi bu...

Son düzenleme:
Üst Alt