Merak etme senin düştüğün duruma düşmem, İnatlaşmayı bırak genç ben senin paylaştığın dosyayı kullanmadım kullanmam da XDA Developers ve orada ki geliştirici dostlar yetiyor bana uzatma istersen beni bilen bilir anlaştık.?
Oldu o zaman.
Neyse konuya bir açıklık getireyim.
System R/W dosyası sistemi sadece R/W yapmakla kalmaz. Aynı zamanda boş alan ataması da yapar. Prop düzenlemesi vs için sistemde boş alan olması gerekir.
XDA geliştiricisinin paylaştığı dosyada varsayılan değer olarak verilen boyut prop düzenlemesi vs için yetmez.
XDA sayfasından doğrudan indirilip kurulan R/W dosyası ile prop düzenlemesi yapılırsa telefon brick olur ve cihazınız için sistem dosyaları düzenlemeyi destekleyen bir TWRP ve yedek prop yoksa sıfırdan kurulum yapmak gerekir.
Geliştirici aslında bu kısım için konuya gerekli bilgileri eklemiş ancak İngilizce bilmeyen ve konunun en sonundaki indirme linkinden başka şey görmeyen insanlar çoğunlukla Türkler brick sorunu yaşıyordu.
Ben de bu sebepten ötürü XDA yönlendirmesi yerine doğrudan düzenlenmiş dosyayı paylaşıyorum.
Aslında dosyaya yaptığım bir müdahale vs yok sadece 150 MB custom boyut satırını yazıp yeniden zip yapıyorum.
Muhtemelen XDA sayfasından indirseydiniz şu an bu konuyu siz açmış olurdunuz.
Yıllandıkça değer kazanan tek şey şaraptır.
Lütfen XDA sayfasından ilgili zip dosyasını indirip kurun ve bir Build.prop düzenlemesi yapın.