Recovery bugjaeger İle Recovery Flashlamak?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
sence nasıl yapmaliyim sen nasil yaptin?
yukarıda anlattıgım gibi yaptım bence yukarıda anlatılan gibi yapmalısın "bu arada bu işler öyle abartıldıgı gibi bir işlem değil açıklama yukarıda var iyi forumlar"

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
1
yukarıda anlattıgım gibi yaptım bence yukarıda anlatılan gibi yapmalısın "bu arada bu işler öyle abartıldıgı gibi bir işlem değil açıklama yukarıda var iyi forumlar"
teşekurler yarin bakacagim %90 yapacagim

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
1
günaydınlar birde hangi twrp sürümünü kullandınız?

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
1
denedim fastboot devices yazinca cihaz çıkmıyor ama fastboot reboot yaparsam cihaz yeniden başlıyor fastboot boot orangefox.img denedigimde ise unkown command hatasi veriyor teşekurler

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
19
denedim fastboot devices yazinca cihaz çıkmıyor ama fastboot reboot yaparsam cihaz yeniden başlıyor fastboot boot orangefox.img denedigimde ise unkown command hatasi veriyor teşekurler
Fastboot reboot yapınca hedef cihaz fastboot modunda açılıyor ise olması lazım. Cihaz fastboot modunda açılınca kabloyu çıkartıp tekrar takın. Uygulamada üst kısımda cihazı görmesi lazım.
Videoda detaylı göstermiş, dikkatli izleyip adım adım tekrar deneyin.

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
1
Fastboot reboot yapınca hedef cihaz fastboot modunda açılıyor ise olması lazım. Cihaz fastboot modunda açılınca kabloyu çıkartıp tekrar takın. Uygulamada üst kısımda cihazı görmesi lazım.
Videoda detaylı göstermiş, dikkatli izleyip adım adım tekrar deneyin.
cihaz görüyor sıkıntı yok fastboot reboot yapıncada yeniden basliyor ama fastboot boot yapamiyorum

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
19
cihaz görüyor sıkıntı yok fastboot reboot yapıncada yeniden basliyor ama fastboot boot yapamiyorum
Uygulamada fastboot sekmesine gir, eğer cihazı görüyorsa sağ alttaki <> simgesine tıklayıp fastboot Shell sayfasını aç.
Komut kısmına fastboot boot yaz sağ üstten ataç simgesine tıklayıp yüklemek istediğin recovery dosyasını seç ve yükleme butonuna basıp dene bakalım

mikailpalo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi 10t pro
Konular
1
Uygulamada fastboot sekmesine gir, eğer cihazı görüyorsa sağ alttaki <> simgesine tıklayıp fastboot Shell sayfasını aç.
Komut kısmına fastboot boot yaz sağ üstten ataç simgesine tıklayıp yüklemek istediğin recovery dosyasını seç ve yükleme butonuna basıp dene bakalım
denedim unknown command hatasi verdi

Üst Alt