Sohbet Bu tip kişilerden birtek benmi hoşlanmıyorum

HollyHood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 6
Meslek
Muhasebeci
Konular
9
teknolojiden anlayan iphone almaz zaten. iphone bence vasat bir telefon. Jobs öldü iphone bitti bana göre.
Android'de geliştirilmeye açık bir sistem olduğundan tercihimdir.
samsung kullanıcısını yüz üstü bırakan bir telefon o yüzden tercih etmiyorum. Xiaomi ise bir pırlanta.

Yen@l

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yenal
Cihazım
Mİ5
Konular
0
Böyle durumlarda hiç mücadeleye girmeye gerek yok. Tamam diye söyleyin ve geçin, bu şekilde sabit fikirli insanlara bir şeyler anlatman zaman kaybından başka bir şey değil. Ben böyleleri ile tartışmaya girmiyorum. Senin telefonun daha güzel ancak ben bu telefon ile mutluyum diyin geçin. Size önerim budur.

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
Kardeşim türk insanı olarak tür ve çeşidimiz bol bu yüzden yanlız değilsin Xiaomi almadan önce herkez uzak duruyodu markdan bende bi alayım ne kaybederim ki dedim zaten hali hazırda Lumia kullanmıştım ne kadar kötü olabilirdi ki aldım ve memnun kaldım 2 yıl boyunca gayet stabil bi şekilde götürdü beni ne donma ne kasma sonrasında her soran ne malı diyodu bende hakiki çin malı diyorum sonuçta replikaların doğduğu memlekette üretildi ilk başlarda biraz iPhone özentiliği bile vardı ama sene 2019 oldu millete bi Xiaomi hastalığı geldi herkez mi ye sarmaya başladı yakında sizin sülaleyide elegeçirir. Şimdi akrabalarının çoğu Xiaomi ye yöneldi

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Evet bunlardan baya var ama nesli en kısa zamanda tükenir inşallah

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Cahille girme münakaşaya; Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına clap~~

isomanya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
note 6 pro
Konular
0
Xiaomi Redmi Not 8 Cihazim amcamın oğlu nun evine gittim bı kaç sohbetten sonra foruma bakayım dedim oda telefonu yenimi aldın dedi amca oğlum evet dedim ver dedi bakayım al bak dedim ilk eline aldığında bune aynı replika telefona benziyor iyy dedi biraz kurcaladi fotoğraf çekti vay fotoğraf a bak ne güzel cihaz sonra bu ekran neden amoled değil vsvs bir sürü saçma sapan soru sordu yaw diyorum paran varsa git en pahalı telofonu al benim telefona diyorki yok neden amoled yok neden uygulama lar böyle kötü vsvs sonra cihazımı bı bakıyorum övüyor bı başka bugün ki farklı amca oğlumun evine gittim ondada iPhone 6s var bak diyor aynı çekiyor fotoğrafı halbuki Redmi Not 8 fark atıyor hele hele gcam le tadından yenmiyor tutturmuş bu müzik vs gönderiyormu dedim senin iPhone gibi değil herşeyi gönderiyor sustu sonra diyor benim telefon daha iyi ben dedim iyi kötü diye laf kullanmadım ama benim cihaz şuan senin cihaza her türlü farkı atar gerek batarya gerek kamera vsvs sonra bı baktim oda hem övüp hem gömüyor sonra diyor benim iPhone satanbilirmiyiz bana diyorlar markası ne Xiaomi diyorum öne diyor çin malimi diyor evet diyorum sonra diyorum senin kullandığın Samsung vsvs gibi markalar da Çin'de üretilip burada satılıyor yok ben Samsung dan iPhone den sasmam diyor böyle akrabamlarim var işte bunlarla baş edemiyorum ben kendi hallerine bırakıyorum (sizdede varmı böyle arkadaş akraba vs )
ben bunu beğendim aldım de geç hocam ☺️

Üst Alt