Sohbet Bu tip kişilerden birtek benmi hoşlanmıyorum

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Geçtiğimiz aylardı iş yerinde iPhone meraklısı ile diyaloğum
X - ya zafer biliyormusun bu gece bize gelecek güncelleme ile artık telefonumdaki dosyalara ulaşabileceğim
Dehşet verici bir şekilde :o Ben
- ne dedin neyyy!!!

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Söz konusu telefon ile yapılan kıyaslama muhabbetlerine girmiyorum hiç... Açılacak olduğunda, "elma ile armutu toplayabilen olmadı henüz" diyorum... 8-|

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Valla ben ağzının payını veririm telefonumu ezdirmem şahlandırırım kim olursa olsun zaten arkadaşlarım bildiği için bulaşmazlar benle laf dalaşına senin telefonun en iyisi derler onlar susar. :)

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Kim ne diyorsa onu desşn. Onlar iPhone daha iyi sanarlar. Bizde Xiaomiyi daha iyi "BİLİRİZ". Önemli olan akrabalıkta tatsızlıklar olmasın.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben iphone arkadaşlardan alıp denedim gerçekten ios diye övdükleri yazılımdan bile iğrendim telefonu anlatmama gerek yok bedava verseler kullanmam satarım o derece. kullanımı bu kadar gıcık telefon görmedim geri tuşu ekranın sol en üstte bunu yapmalarının mantığı neydi acaba :D android ve xiaomi 3.parti kamera yazılımları ile entegrasyon işini çözse mükemmel olacak google bu olaya bi el atsa keşke android bildirim sistemini çözdüğü gibi.

abuabu1221

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9 Se
Konular
40
Xiaomi Redmi Not 8 Cihazim amcamın oğlu nun evine gittim bı kaç sohbetten sonra foruma bakayım dedim oda telefonu yenimi aldın dedi amca oğlum evet dedim ver dedi bakayım al bak dedim ilk eline aldığında bune aynı replika telefona benziyor iyy dedi biraz kurcaladi fotoğraf çekti vay fotoğraf a bak ne güzel cihaz sonra bu ekran neden amoled değil vsvs bir sürü saçma sapan soru sordu yaw diyorum paran varsa git en pahalı telofonu al benim telefona diyorki yok neden amoled yok neden uygulama lar böyle kötü vsvs sonra cihazımı bı bakıyorum övüyor bı başka bugün ki farklı amca oğlumun evine gittim ondada iPhone 6s var bak diyor aynı çekiyor fotoğrafı halbuki Redmi Not 8 fark atıyor hele hele gcam le tadından yenmiyor tutturmuş bu müzik vs gönderiyormu dedim senin iPhone gibi değil herşeyi gönderiyor sustu sonra diyor benim telefon daha iyi ben dedim iyi kötü diye laf kullanmadım ama benim cihaz şuan senin cihaza her türlü farkı atar gerek batarya gerek kamera vsvs sonra bı baktim oda hem övüp hem gömüyor sonra diyor benim iPhone satanbilirmiyiz bana diyorlar markası ne Xiaomi diyorum öne diyor çin malimi diyor evet diyorum sonra diyorum senin kullandığın Samsung vsvs gibi markalar da Çin'de üretilip burada satılıyor yok ben Samsung dan iPhone den sasmam diyor böyle akrabamlarim var işte bunlarla baş edemiyorum ben kendi hallerine bırakıyorum (sizdede varmı böyle arkadaş akraba vs )
1 yıl öncesine kadar herkes böyleydi. Sonra onlara xiaomi ile fotoğraf çekip ios12 teması yapıp gösterdim xs max ile çekildi diye. İnandılar. Bende xiaomi olduğunu açıkladım. Artık hepsi geçmrk için can atıyor.

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Bu konunun yorumlarını okudukça aklımdan şu sahne geçiyor...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Ailenizde telefondan anladığını sanan kişiler varsa bu olayların olması çok normal. Beni telefonumu iade ettirecek dereceye getirmişlerdi. Moral bozmaktan başka iş yapmazlar. Şu an kendileride Xiaomi kullanıyor sizinkilerde yakında Xiaomi alırsa şaşırmayıngiggle~~

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Xiaomi Redmi Not 8 Cihazim amcamın oğlu nun evine gittim bı kaç sohbetten sonra foruma bakayım dedim oda telefonu yenimi aldın dedi amca oğlum evet dedim ver dedi bakayım al bak dedim ilk eline aldığında bune aynı replika telefona benziyor iyy dedi biraz kurcaladi fotoğraf çekti vay fotoğraf a bak ne güzel cihaz sonra bu ekran neden amoled değil vsvs bir sürü saçma sapan soru sordu yaw diyorum paran varsa git en pahalı telofonu al benim telefona diyorki yok neden amoled yok neden uygulama lar böyle kötü vsvs sonra cihazımı bı bakıyorum övüyor bı başka bugün ki farklı amca oğlumun evine gittim ondada iPhone 6s var bak diyor aynı çekiyor fotoğrafı halbuki Redmi Not 8 fark atıyor hele hele gcam le tadından yenmiyor tutturmuş bu müzik vs gönderiyormu dedim senin iPhone gibi değil herşeyi gönderiyor sustu sonra diyor benim telefon daha iyi ben dedim iyi kötü diye laf kullanmadım ama benim cihaz şuan senin cihaza her türlü farkı atar gerek batarya gerek kamera vsvs sonra bı baktim oda hem övüp hem gömüyor sonra diyor benim iPhone satanbilirmiyiz bana diyorlar markası ne Xiaomi diyorum öne diyor çin malimi diyor evet diyorum sonra diyorum senin kullandığın Samsung vsvs gibi markalar da Çin'de üretilip burada satılıyor yok ben Samsung dan iPhone den sasmam diyor böyle akrabamlarim var işte bunlarla baş edemiyorum ben kendi hallerine bırakıyorum (sizdede varmı böyle arkadaş akraba vs )

Akrabalarınıza şunu söyleyin bence. " İ phone alacağıma bundan 6-7 tane alırım. Birini evde, birini işte, birini lavaboda, birini yolda, birini hediye etmek için, birini de kızdığım insanın kafasına atmak için kullanırım. Ve şimdi kızmaya başladım" punch~~ :D

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Akrabalarınıza şunu söyleyin bence. " İ phone alacağıma bundan 6-7 tane alırım. Birini evde, birini işte, birini lavaboda, birini yolda, birini hediye etmek için, birini de kızdığım insanın kafasına atmak için kullanırım. Ve şimdi kızmaya başladım" punch~~ :D
Tam yerinde tesbit

Üst Alt