Sohbet Bu tip kişilerden birtek benmi hoşlanmıyorum

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Xiaomi Redmi Not 8 Cihazim amcamın oğlu nun evine gittim bı kaç sohbetten sonra foruma bakayım dedim oda telefonu yenimi aldın dedi amca oğlum evet dedim ver dedi bakayım al bak dedim ilk eline aldığında bune aynı replika telefona benziyor iyy dedi biraz kurcaladi fotoğraf çekti vay fotoğraf a bak ne güzel cihaz sonra bu ekran neden amoled değil vsvs bir sürü saçma sapan soru sordu yaw diyorum paran varsa git en pahalı telofonu al benim telefona diyorki yok neden amoled yok neden uygulama lar böyle kötü vsvs sonra cihazımı bı bakıyorum övüyor bı başka bugün ki farklı amca oğlumun evine gittim ondada iPhone 6s var bak diyor aynı çekiyor fotoğrafı halbuki Redmi Not 8 fark atıyor hele hele gcam le tadından yenmiyor tutturmuş bu müzik vs gönderiyormu dedim senin iPhone gibi değil herşeyi gönderiyor sustu sonra diyor benim telefon daha iyi ben dedim iyi kötü diye laf kullanmadım ama benim cihaz şuan senin cihaza her türlü farkı atar gerek batarya gerek kamera vsvs sonra bı baktim oda hem övüp hem gömüyor sonra diyor benim iPhone satanbilirmiyiz bana diyorlar markası ne Xiaomi diyorum öne diyor çin malimi diyor evet diyorum sonra diyorum senin kullandığın Samsung vsvs gibi markalar da Çin'de üretilip burada satılıyor yok ben Samsung dan iPhone den sasmam diyor böyle akrabamlarim var işte bunlarla baş edemiyorum ben kendi hallerine bırakıyorum (sizdede varmı böyle arkadaş akraba vs )

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
Xiaomi Redmi Not 8 Cihazim amcamın oğlu nun evine gittim bı kaç sohbetten sonra foruma bakayım dedim oda telefonu yenimi aldın dedi amca oğlum evet dedim ver dedi bakayım al bak dedim ilk eline aldığında bune aynı replika telefona benziyor iyy dedi biraz kurcaladi fotoğraf çekti vay fotoğraf a bak ne güzel cihaz sonra bu ekran neden amoled değil vsvs bir sürü saçma sapan soru sordu yaw diyorum paran varsa git en pahalı telofonu al benim telefona diyorki yok neden amoled yok neden uygulama lar böyle kötü vsvs sonra cihazımı bı bakıyorum övüyor bı başka bugün ki farklı amca oğlumun evine gittim ondada iPhone 6s var bak diyor aynı çekiyor fotoğrafı halbuki Redmi Not 8 fark atıyor hele hele gcam le tadından yenmiyor tutturmuş bu müzik vs gönderiyormu dedim senin iPhone gibi değil herşeyi gönderiyor sustu sonra diyor benim telefon daha iyi ben dedim iyi kötü diye laf kullanmadım ama benim cihaz şuan senin cihaza her türlü farkı atar gerek batarya gerek kamera vsvs sonra bı baktim oda hem övüp hem gömüyor sonra diyor benim iPhone satanbilirmiyiz bana diyorlar markası ne Xiaomi diyorum öne diyor çin malimi diyor evet diyorum sonra diyorum senin kullandığın Samsung vsvs gibi markalar da Çin'de üretilip burada satılıyor yok ben Samsung dan iPhone den sasmam diyor böyle akrabamlarim var işte bunlarla baş edemiyorum ben kendi hallerine bırakıyorum (sizdede varmı böyle arkadaş akraba vs )
akraba dedigin zaten insanoğlunun gelistiremedigi en ilkel bağdır.

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.

emrsaydin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir Aydın
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Sıkma canını hocam,herkes bilgi sahibi olacak değil ya.Verdiği paraya bakıp,"Bu,bundan iyidir" kafasında insanlarla hiç muhattab olmayacaksın böyle konularda.Bırak onlar öyle mutlular zaten :)

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Sülalede telefon alınmadan önce bana sorulur genelde, bide birkaç telefoncu amcaoğlu olunca her markadan telefon sülalemizin içinde mevcut angel~~ Bu yüzden bu tarz konularla karşılaşmadım.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
akraba dedigin zaten insanoğlunun gelistiremedigi en ilkel bağdır.

Karadelikten ses dalgaları kullanılarak gönderildi.
Sorma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah başka dert vermesin hocam. He deyin geçin. :)
Bu cihazı almak istiyorum diyor sonra yok pro olsun sonra param yetmiyor vs diyor kendi içinde bile çelişki ye giriyor bende diyorum ki ne kadar para okadar köfte yani anladınız siz

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Sorma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihazı almak istiyorum diyor sonra yok pro olsun sonra param yetmiyor vs diyor kendi içinde bile çelişki ye giriyor bende diyorum ki ne kadar para okadar köfte yani anladınız siz

Kendi hallerine bırakmak en güzel tedavi yöntemi böyle birisiyle baş edemezsiniz o her zaman üstündür. Birde bunların akraba içerisinden çıkması daha bi can sıkıcı ama oluyor işte. :)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Valla ne diyeyim, amcaoğlu senin amca oğlun... haha-- Bence problem yok...

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Araba alırsın niye su modelden almadın bundan aldın, telefon alırsın niye şundan almadın bundan aldın. Bunlar hep çekememezlik

Üst Alt