Sohbet Bu mi max 3 alınır dostlar

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Sayın --SEFA-- hocam, Sizden ricam, şimdiden Çin'li dostlarınızla görüşün de, Max 3 çıkar çıkmaz alıp Size ulaştırsınlar yada bir Hostes tanıdığınız varsa, uçuşunu o günlere ayarlasın...Max 3 e her zamanki gibi, TR de ilk ben sahip olmalıyım...tabiki herzamanki gibi siz değerli hocamızın sayesinde..

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Teşekkürler hocam :)
İnşallah hocam benim de temennim o yönde :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
:) Bu aralar benim çin tayfa da sıkıntı var hocam inşallah 11 güne gelmesi bile zor olabilir happy~~
Hocam Siz halledersiniz...zaten o nedenle daha şimdiden söylüyorum ya....daha en az 5 ay var, o zamana kadar daha köprülerin altından ne sular akar....8=)haha--haha--

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Hocam Siz halledersiniz...zaten o nedenle daha şimdiden söylüyorum ya....daha en az 5 ay var, o zamana kadar daha köprülerin altından ne sular akar....8=)haha--haha--

Eyvallah hocam , bu güveninizi boşa çıkartmıycam happy~~

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Sayın --SEFA-- hocam, Sizden ricam, şimdiden Çin'li dostlarınızla görüşün de, Max 3 çıkar çıkmaz alıp Size ulaştırsınlar yada bir Hostes tanıdığınız varsa, uçuşunu o günlere ayarlasın...Max 3 e her zamanki gibi, TR de ilk ben sahip olmalıyım...tabiki herzamanki gibi siz değerli hocamızın sayesinde..

Skorpi Hocam max 2 yi ne yapacaksınız 3'ü alınca merak ettim doğrusu

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Arkadaşlar konu gereksiz uzuyor. ve tartışmaya dönüşmeye başladı...

Esas olarak forum kurallarımızda aynı konudan birden fazla açılması yasak ancak sızıntı haber konuları tabiatları itibariyle ister istemez birbirlerinden farklı oluyorlar. Dolayısıyla birebir aynı olmadığı, aynı kaynaktan alıntı yapılmadığı sürece bu tarz konulara pek müdahale etmiyoruz. Ayrıca yine bu tarz konular kişisel görüş iletmek, haber ya da sohbet amacı ile açılmış olabiliyor. Bu konuların hepsini tek konu olarak birleştirmeye kalkarsak sohbetlerle eleştiriler, haberlerle tecrübeler birbirlerine karışacak ve konu anlamsız hale gelecektir.

Tartışmaya neden olan her iki konu güzel bir örnek. Bir tanesi haber içeriği diğeri ise sohbet. Bence bu iki konuyu birleştirmeye gerek yok.
Cantara hocam çok teşekkürler, konuyu güzel özetlemişsiniz. Burda asıl amaç sevdiğimiz bir konuda sevdiğimiz dostlarla sohbet tadında paylaşımda bulunmak ve yine dediğiniz gibi haber ve sızıntılar farklı olabiliyor, örneğin benim bu konuda verdiğim bilgi bugün yayınlandı henüz. Önceki konulardan farklıydı, çünkü ilk defa işlemcinin SD 660 olacağı yazıldı. Her konuyu bu kadar ciddiye alıp tartışma ortamı oluşturmayalım dostlar lütfen, bunun sonu yok çünkü, herkes kendini haklı göstermek için herşeyi söyleyecektir, ikinizde haklısınız ben haksızım yani bırakın güzel güzel fikir paylaşalım, keyif alalım, Türkiye de zaten stres yapacak konu o kadar çok ki, bari burda relax olalım, neyse çok konuştum, saygılar

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15

:):) Hocam bu ne hırs... hastalığın boyutu ile alakalı sanırım... Allah şifa versin ne diyim..:):)

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi Hocam max 2 yi ne yapacaksınız 3'ü alınca merak ettim doğrusu

Dün veya geçen gün aynı soruyu birisi daha sormuştu.... Büyük oğluma vereceğim Allahın izniyle

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Üst Alt