Sohbet Bu mi max 3 alınır dostlar

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Neden bıkayım ki aynı konu. Forum kurallarını oku,orda konu açmadan önce aynısı daha önce açılmış mı kontrol edin diye yazıyor.arkadaşlar konu açarken bakmıyorlar ve konu kirliliği oluyor.
Iyide senin konunun doğruluğu kesinmi hocam?max3 için hergun bi haber cikior.insanlarda değişik haberleri gordukçe paylasiyorlardrunk~~moustache~~Ayrica forum kurallarini hatirlatan bi link atarsan soyledigine hak veririm.Ama kendi actigin konu altindan devam etme gibi zorunluluk olduğunu sanmıyorum.Ayrica hatirladiğim kadariyla senin konudan once acilmiş olanlar da vardi.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Iyide senin konunun doğruluğu kesinmi hocam?max3 için hergun bi haber cikior.insanlarda değişik haberleri gordukçe paylasiyorlardrunk~~moustache~~Ayrica forum kurallarini hatirlatan bi link atarsan soyledigine hak veririm.Ama kendi actigin konu altindan devam etme gibi zorunluluk olduğunu sanmıyorum.Ayrica hatirladiğim kadariyla senin konudan once acilmiş olanlar da vardi.
Hocam ben benim konumda yazın diye bi zorlama yapmıyorum yapmam da.sanki oraya yazılınca benim cebime para giriyor. Bu size has bişey de değil,eğer bi konu açılmış ve sonrasında aynı konu açılmışsa ilk açılan konunun linkini herkes gibi bende sonradan açılmış konuya yazıyorum. Geçmiş gönderiler bölümümden görebilirsin.anasayfanın altında forum kuralları var bi zahmet bakıver hocam.kaldı ki yeni bi haber görünce zaten benim konuda paylaşıyorum. Neden bu kadar ısrarla itiraz ettiğini rahatsız olduğunu da anlamış değilim.o zaman kimse kurallara uymasın herkes kafasına göre aynı konuyu 40 defa açsın. cantara hocam neden kural koydunuz ki foruma,arkadaş rahatsız olmuş

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Sd660 cok iyi bir islemci a73 cekirdekleri yuksek performans ve hiz sagliyor 630 da a53cekirdekleri var. 660orta üst bir islemci hiz problemi yasatmaz
Sızdırılanlar kulağa hoş geliyor da fiyat ne olacak acaba. Asıl mesele bu bence :)

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Hocam ben benim konumda yazın diye bi zorlama yapmıyorum yapmam da.sanki oraya yazılınca benim cebime para giriyor. Bu size has bişey de değil,eğer bi konu açılmış ve sonrasında aynı konu açılmışsa ilk açılan konunun linkini herkes gibi bende sonradan açılmış konuya yazıyorum. Geçmiş gönderiler bölümümden görebilirsin.anasayfanın altında forum kuralları var bi zahmet bakıver hocam.kaldı ki yeni bi haber görünce zaten benim konuda paylaşıyorum. Neden bu kadar ısrarla itiraz ettiğini rahatsız olduğunu da anlamış değilim.o zaman kimse kurallara uymasın herkes kafasına göre aynı konuyu 40 defa açsın. cantara hocam neden kural koydunuz ki foruma,arkadaş rahatsız olmuş
Relax beyler sakin, asıl konumuza odaklanalım şurda ne güzel max 3'ten keyifli keyifli konuşuyoruz. Ayrıca her açılan konuyu takip edemem ben.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Sızdırılanlar kulağa hoş geliyor da fiyat ne olacak acaba. Asıl mesele bu bence :)
Orjinal fiyatı çok yüksek değil, o yüzden fiyatının yüksek olacağını düşünmüyorum, bu güne kadar zaten genelde max serisi hep hesaplı oldu.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Güzel kardeşim onceki msjimda da belirttiğim gibi konu içinde sürekli tekarlayarak kendi konusunun linkini paylaşan sadece sen varsin.Ayrica forum kurallar8ndan bahsederken ilk once kendin riayet ediceksin.Dediğim gibi b paylastigin konudan once acilan max 3 konularida vardi.Kurallar uyulsun diye koyulur diye ahkam keserken ilk once kendine dönüp bi bakacaksın.Guzel ulkemin bi tablosuda burda karşimiza cikior zannerdersem, yöneticilerden ahbabı olanlar istediği gibi at koşturacak, vatandaşa ahkam kesecek.Sonrada cantara hocam oyle değilmi diye atifta bulunacakwhew~~Neyse konu saoma sapan yerlere gitti."Haklisin" kardeşhandshake~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar konu gereksiz uzuyor. ve tartışmaya dönüşmeye başladı...

Esas olarak forum kurallarımızda aynı konudan birden fazla açılması yasak ancak sızıntı haber konuları tabiatları itibariyle ister istemez birbirlerinden farklı oluyorlar. Dolayısıyla birebir aynı olmadığı, aynı kaynaktan alıntı yapılmadığı sürece bu tarz konulara pek müdahale etmiyoruz. Ayrıca yine bu tarz konular kişisel görüş iletmek, haber ya da sohbet amacı ile açılmış olabiliyor. Bu konuların hepsini tek konu olarak birleştirmeye kalkarsak sohbetlerle eleştiriler, haberlerle tecrübeler birbirlerine karışacak ve konu anlamsız hale gelecektir.

Tartışmaya neden olan her iki konu güzel bir örnek. Bir tanesi haber içeriği diğeri ise sohbet. Bence bu iki konuyu birleştirmeye gerek yok.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Güzel kardeşim onceki msjimda da belirttiğim gibi konu içinde sürekli tekarlayarak kendi konusunun linkini paylaşan sadece sen varsin.Ayrica forum kurallar8ndan bahsederken ilk once kendin riayet ediceksin.Dediğim gibi b paylastigin konudan once acilan max 3 konularida vardi.Kurallar uyulsun diye koyulur diye ahkam keserken ilk once kendine dönüp bi bakacaksın.Guzel ulkemin bi tablosuda burda karşimiza cikior zannerdersem, yöneticilerden ahbabı olanlar istediği gibi at koşturacak, vatandaşa ahkam kesecek.Sonrada cantara hocam oyle değilmi diye atifta bulunacakwhew~~Neyse konu saoma sapan yerlere gitti."Haklisin" kardeşhandshake~~
Güzel kardeşim diye başlayıp yalan söylemek ne hoş dimi :)daha önce mi max3 konuları açıldı dedin.hadi linkini bul gönder herkesten özür dileyeceğim bu bir.ikincisi açtığım konunun linkini bir kere paylaştım o da bu konudaki ilk msjımda.max3 ile ilgili başka bi konu açılmışsa orda da paylaşmışımdır.paylaşma nedenimi de üstte belirttim.sürekli linki tekrar etmiyorum yani ve daha önce açılmış max3 konusu da yok.bu durumda kimin ahkam kestiği de ortada...buarada ben konu açmadan önce özellikle bakıyorum daha önce açılmış mı diye.öyle damdan düşer gibi konu açmıyorum ve hiçbir yönetici ahbabım da yok merak etme.iyi forumlar. Sana tavsiyem bişey yazarken düşünerek yazman.yazmış olmak için yazmaman.ayrıca daha önce açılan max3 konularının linklerini de istiyorum

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Mi yazısını biraz daha büyütürlerse olay polonun amblemine döner tabela gibi yazı one ya

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın --SEFA-- hocam, Sizden ricam, şimdiden Çin'li dostlarınızla görüşün de, Max 3 çıkar çıkmaz alıp Size ulaştırsınlar yada bir Hostes tanıdığınız varsa, uçuşunu o günlere ayarlasın...Max 3 e her zamanki gibi, TR de ilk ben sahip olmalıyım...tabiki herzamanki gibi siz değerli hocamızın sayesinde..

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Üst Alt