Yardım Bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor

126emuro126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.6
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro+ 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Yurtdışı Redmi note 12 pro+ 5G kullanıyorum. Telefona yeni rom attıktan sonra whatsap, bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor hatasını vermeye başladı. Yurtiçi android cihazlarda giriş yapıyor sorunsuz şekilde. Kod geliyor. ama yurtdışı cihazlarda bu hata veriyor. Play sertifikası yüzünden olduğunu düşünüp play integrity fix yaptım, play store ayarlarında cihaz sertifikalı gözüküyor ama meets strong integrity ve device integrity olmadı. Whatsapp aynı hatayı vermeye devam ediyor. Türkiyeden resmi olarak alınmış kayıtlı android cihazlarda sıkıntısız giriyor. Fikri olan veya böyle birşey başına gelen var mı?

126emuro126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Whatsapp cihazın yurtdışı cihaz olduğunu nasıl anlıyor sizce? Ekstra olarak iphone cihazlarda da yurtiçi olmasına rağmen aynı hatayı veriyor.

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Yurtdışı Redmi note 12 pro+ 5G kullanıyorum. Telefona yeni rom attıktan sonra whatsap, bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor hatasını vermeye başladı. Yurtiçi android cihazlarda giriş yapıyor sorunsuz şekilde. Kod geliyor. ama yurtdışı cihazlarda bu hata veriyor. Play sertifikası yüzünden olduğunu düşünüp play integrity fix yaptım, play store ayarlarında cihaz sertifikalı gözüküyor ama meets strong integrity ve device integrity olmadı. Whatsapp aynı hatayı vermeye devam ediyor. Türkiyeden resmi olarak alınmış kayıtlı android cihazlarda sıkıntısız giriyor. Fikri olan veya böyle birşey başına gelen var mı?
Rom ile ilgili olabilir bende Redmi Note 12 pro 5g kullanıyorum Google play sertifikası bootloader kilidi açık olduğu için sertifikasız gözüküyor WhatsApp bahsettiğiniz problem hiç olmadı sertifika ile ilgili olduğunu düşünüyorsanız gmail hesabınıza Google Services Framework Android kimliğinizi öğrenip kaydedin belki işe yarar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlıkta nasıl yapılacağına dair adımlar mevcut.

Oyla:

126emuro126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom ile ilgili olabilir bende Redmi Note 12 pro 5g kullanıyorum Google play sertifikası bootloader kilidi açık olduğu için sertifikasız gözüküyor WhatsApp bahsettiğiniz problem hiç olmadı sertifika ile ilgili olduğunu düşünüyorsanız gmail hesabınıza Google Services Framework Android kimliğinizi öğrenip kaydedin belki işe yarar.
Cevabınız için teşekkürler. Google services framework'den kayıt yaptım ama sertifika da bir değişiklik olmadı ve ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum. Telefoncular dft pro ile imei atıp bootloader kilidini geri kitleyebiliyorlar mı?

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Cevabınız için teşekkürler. Google services framework'den kayıt yaptım ama sertifika da bir değişiklik olmadı ve ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum. Telefoncular dft pro ile imei atıp bootloader kilidini geri kitleyebiliyorlar mı?
Bootloader kilidini rom atarken kiltleyebiliyorlar fakat kilitlenmesini tavsiye etmem yazılımsal bir problem veya imei işlemi tekrar yapılması gerektiğinde açık olmasi gerekiyor kapalı olması durumunda ücrete tabi yetkili hesap ile işlem yapılıyor buda sizin bütçenize kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonunuzu uzun vadede kullanmayı düşünüyor iseniz direnç ile kayıt işlemi yapılmadıysa işin ehli birine yaptırın sıfırlama ve güncelleme probleminiz olmaz aynı zaman da tekrar rom yüklenmesini isteyin isterseniz.

Son düzenleme:
Oyla:

lockerzemre

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Note 6
Konular
3
Aynı problemi yaşıyorum çözen yokmu acabA

Oyla:

apache61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIZA ÇOLAK
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
0
Yurt içi Mi 10 T Pro cihazımda Bu tarih itibarı ile bootloader kilidini kapatarak fastboot modunda yeni rom yükledikten sonra whatsapp normal olarak açtım. hata vermedi. ben bu şekilde çözdüm

Son düzenleme:
Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
20
Bu tarih itibarı ile bootloader kilidini kapatarak fastboot modunda yeni rom yükledikten sonra whatsapp normal olarak açtım. hata vermedi. ben bu şekilde çözdüm
Cihaz yurtdışı ise kapatamaz hocam.

Oyla:

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
7
Cihaz yurtdışı ise kapatamaz hocam.
kapatılabilir ama çin cihazlarında kapatma işlemi yüksek olasılık ile brick olarak sonuçlanıyor ve bl kapalı halde sadece yetkili hesap ile tekrar eski haline gelebiliyor

Oyla:
Üst Alt