Yardım Bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor

126emuro126

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Note 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.6
Telefon Modeli
Redmi note 12 pro+ 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Yurtdışı Redmi note 12 pro+ 5G kullanıyorum. Telefona yeni rom attıktan sonra whatsap, bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor hatasını vermeye başladı. Yurtiçi android cihazlarda giriş yapıyor sorunsuz şekilde. Kod geliyor. ama yurtdışı cihazlarda bu hata veriyor. Play sertifikası yüzünden olduğunu düşünüp play integrity fix yaptım, play store ayarlarında cihaz sertifikalı gözüküyor ama meets strong integrity ve device integrity olmadı. Whatsapp aynı hatayı vermeye devam ediyor. Türkiyeden resmi olarak alınmış kayıtlı android cihazlarda sıkıntısız giriyor. Fikri olan veya böyle birşey başına gelen var mı?

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
Kapatılıyor ama stock romları chiba rom olduğu için geneli brick oluyor.
hocam zaten yazdım bu konu hakkında fakat bazıları hala kendi bildiğini okuyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışı Redmi note 12 pro+ 5G kullanıyorum. Telefona yeni rom attıktan sonra whatsap, bu hesabı kullanmak için resmi whatsapp uyulamanızın olması gerekiyor hatasını vermeye başladı. Yurtiçi android cihazlarda giriş yapıyor sorunsuz şekilde. Kod geliyor. ama yurtdışı cihazlarda bu hata veriyor. Play sertifikası yüzünden olduğunu düşünüp play integrity fix yaptım, play store ayarlarında cihaz sertifikalı gözüküyor ama meets strong integrity ve device integrity olmadı. Whatsapp aynı hatayı vermeye devam ediyor. Türkiyeden resmi olarak alınmış kayıtlı android cihazlarda sıkıntısız giriyor. Fikri olan veya böyle birşey başına gelen var mı?
sadece bootloader yüzünden bu hata ile karşılaşıyorsunuz yurt dışı yurt içi fark etmez cihazınızdaki kullanılan numara kara listeye alınıyor bl açık kullanıcılar için genelde zamanında modlu wp kullananlar bu durumla karşılaşıyor yeni numara aldığım bl açık cihazımda eski numarada bu hatayı verirken yeni hattımda sorunsuz wp kullanımına devam ediyorum 2 tane yd mi13t Pro cihazım var birinin bl açık değil ve eski numaram olan wp yi 2. yd cihazımda kullanmaya devam ediyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
hocam zaten yazdım bu konu hakkında fakat bazıları hala kendi bildiğini okuyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece bootloader yüzünden bu hata ile karşılaşıyorsunuz yurt dışı yurt içi fark etmez cihazınızdaki kullanılan numara kara listeye alınıyor bl açık kullanıcılar için genelde zamanında modlu wp kullananlar bu durumla karşılaşıyor yeni numara aldığım bl açık cihazımda eski numarada bu hatayı verirken yeni hattımda sorunsuz wp kullanımına devam ediyorum 2 tane yd mi13t Pro cihazım var birinin bl açık değil ve eski numaram olan wp yi 2. yd cihazımda kullanmaya devam ediyorum
Not düşmek isterim. Kara listeye alınan numaranız varsa inatla mailleşin whatsapp ile. Ben bir kaç kez açtırdım. Yazılımcıyım, program deniyorum falan diyin. Bir şekilde açıyorlar.

Oyla:

Efranist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efran
Cihazım
Mi 13T PRO
Meslek
Cep Telefonu Tamir
Konular
5
Not düşmek isterim. Kara listeye alınan numaranız varsa inatla mailleşin whatsapp ile. Ben bir kaç kez açtırdım. Yazılımcıyım, program deniyorum falan diyin. Bir şekilde açıyorlar.
sağolun hocam bu bilgi için deneyip size dönüş sağlayacağım 👏

Oyla:

apache61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIZA ÇOLAK
Cihazım
Mİ 10T PRO
Konular
0
Burada yaşadığım ilginç bir durum da şöyle oldu. BL açık olan Mi 10 T Pro cihazımda kendi hattım ile hiç bir şekilde Whatsapp ı açamadım. hangi romu kurdumsa hepsinde orjinal yazılım uyarısı verdi. Aynı uyarıyı verdiği cihazıma eşimin kullandığı sim kartı taktığımda o hat ile whatsapp ı açtım. Kaç kez denedimse durum hep aynı oldu. Sorunun telefon ile değilde benim gsm hattım ile ilgili olduğunu düşündüyorum. Sonrasında bl kilidini kapatarak kendi hattım ile whatsappı açabildim. durumu hala kavrayabilmiş değilim

Oyla:
Üst Alt