Yardım bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı girin ?

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
custom rom kurdum (lineage ) ama kurulum yaparken bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı girin diyor benim hesabımı kabul etmiyor. cihazı 2. el olarak almıştım. bu sorunu nasıl çözebilirim ? telefonum mi5s. miui kullanırken böyle değildi custom romda oldu. ilk mail adresini bulmadan sorunu çözemezmiyim yoksa miui yükleyip ilk mail adresini değiştirme şansım var mı ?

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Hocam miui orjinal bir rom ya da miui.eu rom kurun bence.nasıl olsa twrp yüklüdür cihazınızda.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
h
Hocam miui orjinal bir rom ya da miui.eu rom kurun bence.nasıl olsa twrp yüklüdür cihazınızda.
hocam twrp yi flasher+toolkit ile yükledim normal şekilde twrp ye giremiyorum her seferinde burdan giriyorum ve telefonu bilgisayara bağlayınca dahili hafızayı göremiyorum

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
t
h

hocam twrp yi flasher+toolkit ile yükledim normal şekilde twrp ye giremiyorum her seferinde burdan giriyorum ve telefonu bilgisayara bağlayınca dahili hafızayı göremiyorum
twrpdeyken bilgisayar görmüyor telefonu sadece telefonu normal şekilde açtıgımda görüyor o şekilde görünce de taşınabilir media player diye gözüküyor ama içine dosya falan atamıyorum

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
custom rom kurdum (lineage ) ama kurulum yaparken bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı girin diyor benim hesabımı kabul etmiyor. cihazı 2. el olarak almıştım. bu sorunu nasıl çözebilirim ? telefonum mi5s. miui kullanırken böyle değildi custom romda oldu. ilk mail adresini bulmadan sorunu çözemezmiyim yoksa miui yükleyip ilk mail adresini değiştirme şansım var mı ?
Mi Flash ile Stock ROM yükleyin ve ilk açılışta kendi google hesabınızı girin....

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Mi Flash ile Stock ROM yükleyin ve ilk açılışta kendi google hesabınızı girin....
Yaptım dediğinizi şuan miui kurulu ama ilk telefonu aldıgımda da kendi hesabımla kurulum yapmıştım. Lineage yüklediğimde ilk gmail hesabını istiyor bunun sebebi nedir yada çözümü

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
miui kurdum hesaplardan senkronize ettim google hesabımı tekar lineage yükledim ama gmail hesabımı kabul etmiyor bunun bir çözümü var mı

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
miui kurdum hesaplardan senkronize ettim google hesabımı tekar lineage yükledim ama gmail hesabımı kabul etmiyor bunun bir çözümü var mı
Google hesabına bağlanmış gibi cihazınız. Aldığınız kişi ile iletilime geçiniz. Daha önce google lock açmadım ama bir ihtimal açabilirim diye düşünüyorum.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Google hesabına bağlanmış gibi cihazınız. Aldığınız kişi ile iletilime geçiniz. Daha önce google lock açmadım ama bir ihtimal açabilirim diye düşünüyorum.
hocam şimdi aldıgım kişi bilgilerini vermek istemez diye düşünüyorum mesaj attım geri dönüş bekliyorum şuanda. başka türlü halledilmez mi bu sorun ? birkaç video var deneyeceğim bakalım olmaz ise sahibide geri dönmezse miui kullanmaya devam edeceğim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam şimdi aldıgım kişi bilgilerini vermek istemez diye düşünüyorum mesaj attım geri dönüş bekliyorum şuanda. başka türlü halledilmez mi bu sorun ? birkaç video var deneyeceğim bakalım olmaz ise sahibide geri dönmezse miui kullanmaya devam edeceğim
Dediğim gibi bir ihtimal açabilirim. En kesin çözüm sahibinden bilgileri almak vermezse ben açmayı deneyebilirim veya siz miui kullanmaya devam edersiniz :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt