Açıklamasını yaptım yukarda tekrar sormanıza gerek varmiydiHocam sonbahar derken ciddi misiniz yoksa ilk bahar mı olacak o![]()
Tahminime göre o kadar sürmez Oreo'nun gelişiAçıklamasını yaptım yukarda tekrar sormanıza gerek varmiydi)
Sadece eski tecrübelerime dayanarak bunu söylemiştim ama mi6 yı ayrı biyerde tutuyor demekki xiaomiBirde kendi forumunda 2018 sonlarına doğru diye konuşuyorlardı genel anlamda 8.0 ı ordan kalma yani
![]()
aslında diğer firmalar 8.0 ı dagıttıgı için bir anda alelacele çıkardılar bence. Çünkü mi4 de andorid 4.4.2 den sonra 6.0 tanıtıldıktan sonra bile çok geç dağıtılmıştı 1 yıl dan fazla beklemiştikHocam Xiaomi'nin ne yapacağı artık belli olmuyor. Kimse beklemezken; Pat diye gecelik Oreo sürümünü bile verdiler yaniDaha Oreo Beta'lar istenilen seviyede olgunlaşmamışken; hala hata düzeltmeleri içerirken yani. Xiaomi'de benim gördüğüm; geçtiğimiz yıl itibari ile Büyümeye de bağlı olarak gelişme var yazılım konusunda da. Umarım gelişmeye devam da ederler, Bu Büyük Cihaz portföyünün altından kalkabilirler.