Açıklamasını yaptım yukarda tekrar sormanıza gerek varmiydi )Hocam sonbahar derken ciddi misiniz yoksa ilk bahar mı olacak o
Tahminime göre o kadar sürmez Oreo'nun gelişiAçıklamasını yaptım yukarda tekrar sormanıza gerek varmiydi )
Sadece eski tecrübelerime dayanarak bunu söylemiştim ama mi6 yı ayrı biyerde tutuyor demekki xiaomi Birde kendi forumunda 2018 sonlarına doğru diye konuşuyorlardı genel anlamda 8.0 ı ordan kalma yani
aslında diğer firmalar 8.0 ı dagıttıgı için bir anda alelacele çıkardılar bence. Çünkü mi4 de andorid 4.4.2 den sonra 6.0 tanıtıldıktan sonra bile çok geç dağıtılmıştı 1 yıl dan fazla beklemiştikHocam Xiaomi'nin ne yapacağı artık belli olmuyor. Kimse beklemezken; Pat diye gecelik Oreo sürümünü bile verdiler yani Daha Oreo Beta'lar istenilen seviyede olgunlaşmamışken; hala hata düzeltmeleri içerirken yani. Xiaomi'de benim gördüğüm; geçtiğimiz yıl itibari ile Büyümeye de bağlı olarak gelişme var yazılım konusunda da. Umarım gelişmeye devam da ederler, Bu Büyük Cihaz portföyünün altından kalkabilirler.