hocam elinizdeki cihazın tgz uzantılı romunu indirin klasöre çıkarın rom klasörü içinde boot.img ve recovery.img dosyası olacak onu fastboottan flashlarsanız root gidecektir gelen güncellemeride sorunsuz yapabilirsinizBurasının mi yoksa başka yere mi girip ekran resmi atayım
eger telefonun sıfırlanması sizin için pek sorun olmayacaksa kurmak istediginiz romu tgz olarak indirin fastboottan "clean all seçenegi seçili olacak" şekilde romu kurun hem temiz kurulum olur hemde sonraki güncellemelerde sorun da çıkmayacaktırBurasının mi yoksa başka yere mi girip ekran resmi atayım
Hocam bilgisayarim yok romu kurmam için önceden kurdum dediğim de telefoncunun yanında beraber kurmuştuk şuan bilgisayar yok ben bildirim panelinde sürekli bildirim veren güncelleme için soruyorum onu şimdi yapsam brick olur mu yada rootu kaldırıp yapsamhocam elinizdeki cihazın tgz uzantılı romunu indirin klasöre çıkarın rom klasörü içinde boot.img ve recovery.img dosyası olacak onu fastboottan flashlarsanız root gidecektir gelen güncellemeride sorunsuz yapabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eger telefonun sıfırlanması sizin için pek sorun olmayacaksa kurmak istediginiz romu tgz olarak indirin fastboottan "clean all seçenegi seçili olacak" şekilde romu kurun hem temiz kurulum olur hemde sonraki güncellemelerde sorun da çıkmayacaktır
Hocam bilgisayarim yok nasıl indirsem de nasıl kuracam kiRKAMİXM yazıyor hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbuyrun en güncel ve global yazılım bu linkte tgz uzantılı olanı indirin 4.8 Gb boyutunda olması lazım
Hocam arkadaş otomatik güncellemeden bahsediyor manuel guncellemeden değil.ekran resmi atın
Önce root'u kaldırın hocam. Kesin sonuç için Güvenlik uygulamasına girin, güvenlik taraması yapın. Uygulama size robot erişimi olduğu hatası verecek. Seçeneğe tıklayıp işlemleri yapın cihaz en güncel orijinal yazılımı indirip kuracaktır.Ayn öyle ondan bahsediyorum ama net Bi cevap alamadım