Yardım [BRICK] Bootloop Sorunu Nasıl Çözülür?

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Arkadaşlar telefona resmi olarak pie güncellemesini kurmaya çalıştım. Telefon magisk ile rootlu olduğu için biraz daha farklı yolla kurdum. Andriod Oreo yazısına kadar geldi sonra siyah ekran gelip reset attı ve durmadan döngüde kaldı. Sonra stock rom atmaya çalıştım sorun halen devam ediyor ne yapmam lazım? :(
Şuan olarak android one yazısına gelip donuyor daha sonra reset atıyor.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Magisk'in kendi güncelleme kurması ile uğraşmamak gerekli çalışmıyor. Hatta kurulum rehberini silmişler. Eğer root atarsam tamamen silip atacağım ve yedek alacağım. Şimdiki tek soru acaba OTA güncellemesi geldiğinde hata verir mi yoksa devam eder mi eder ise çok iyi olacak :)
Magisk'e günceleme geldiğinde, eğer uygulamaya yani arayüze güncelleme geldiyse apk olarak iner direk üzerine basıp kurarız. Ama root'a günceleme geldiyse mesela 17'den 18'e geçiyorsa zip dosyası olarak indirip twrp den flashlarız.

Bu arada bu konuda magisk ile normal miui güncelemesi birbirine karıştı benimde beynim yandı vallasun~~

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Bana magisk ile ilgisi yok. Ben stock android (MI A1'de miui yok) kullanıyorum ve ona güncelleme gelmişti BETA olarak. (vpn ile indirmiştim) benim telefonumdan root silinecekti bende uğraşmayayım diye magisk'in yönetminden yaptım fakat telefon çökmüştü

Oyla:

artist19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi A1
Konular
2
Hocam bende aynı sorunu yaşamıştım aynı şekilde fastboot dan pie beta flaslayinca düzeldi şuan magisk ve twrp yüklü şekilde kullanıyorum. Benim sormak istediğim beta ile normal arasında ne gibi fark var bizim yüklü olan pie sürümümüz güncel değilmi ve normal surumu yüklü olan cihazlarda root ve twrp olmuyormu bir çok kişi gcam yukleyemedigi için şikayetçi normal surumu olan cihazlarda magisk ile gcam modülü kuramazmi, Türkiye'ye güncelleme gelince ota üzerinden bu güncellemeyi alabilecekmiyiz. Alırsak yüklerken bi sıkıntı olurmu biraz uzun oldu ama cevaplarsaniz çok yardımcı olursunuz teşekkürler

Oyla:
Üst Alt