Yardım [BRICK] Bootloop Sorunu Nasıl Çözülür?

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Arkadaşlar telefona resmi olarak pie güncellemesini kurmaya çalıştım. Telefon magisk ile rootlu olduğu için biraz daha farklı yolla kurdum. Andriod Oreo yazısına kadar geldi sonra siyah ekran gelip reset attı ve durmadan döngüde kaldı. Sonra stock rom atmaya çalıştım sorun halen devam ediyor ne yapmam lazım? :(
Şuan olarak android one yazısına gelip donuyor daha sonra reset atıyor.

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
tissot_images_V9.6.4.0.ODHMIFE_8.0 eski sürüm oluyor hocam ama eskiden bunu flashladığımda sorun olmuyordu.
Hocam aynısını dün yaşadım onda boot etsen bile IMEI bozuluyor en son sürümü indir ve clean all and lock şeklinde flashla sonra pie sürümünü indir kullan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son sürümü bulamazsan bana söyle link atayım

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hocam aynısını dün yaşadım onda boot etsen bile IMEI bozuluyor en son sürümü indir ve clean all and lock şeklinde flashla sonra pie sürümünü indir kullan.

En son sürümü bulamazsan bana söyle link atayım
Hocam clean all and lock yaparsam açılmazsa durum daha kötü olacak ama? clean all daha iyi değil mi? efs backup aldım.

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Hocam clean all and lock yaparsam açılmazsa durum daha kötü olacak ama? clean all daha iyi değil mi?
Ben kilitleyip yaptım. Aslında önce Clean all dene olmazsa kilitleyip denersin bir fark olacağını sanmıyorum sıkıntı olmaz herhalde.

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Arkadaşlar telefona resmi olarak pie güncellemesini kurmaya çalıştım. Telefon magisk ile rootlu olduğu için biraz daha farklı yolla kurdum. Andriod Oreo yazısına kadar geldi sonra siyah ekran gelip reset attı ve durmadan döngüde kaldı. Sonra stock rom atmaya çalıştım sorun halen devam ediyor ne yapmam lazım? :(
Şuan olarak android one yazısına gelip donuyor daha sonra reset atıyor.
Burdaki 2. adımı uygulayın hocam:
Rehber - Google Camera Yükleme Alternatif Rehber - Detaylı Anlatım

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Hocam,magisk kısmını ve oreo kısmını anlayamadım.hamgi romdan hamgi roma geçtiğini de anlayamadım.acaba bugünlerde bende problem mi var diye düşünmeden edemiyorum yada acaba işlemlerin yapılış şekli mi değişti diye.telin bl kilidi açık ve twrp yüklüyse 4 wipe yapıp romunu yükleyebilirsin
Hocam arkadaş rom atma hastalığını yeni kapmış anlaşılan. Virüs yeni yerleşiyor zamanla bağışıklık yapar vücut öğrenir kıra boza . SmashTR sakın clean all and lock yapma. Kilit açık kalsın. Çözümden emin olmayanlar lütfen arkadaşı yanıltmayın.

Dostum twrp yok sanırım. Bu sebeple pc yardımı ile kurmanız ve öncesinde format data yapmanız gerekiyor. Verileriniz silinecek bilginiz olsun.

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hocam dediğiniz yöntemler işe yaramadı ama saçmalayarak sorunu çözdüm ben bile anlamadım. Stock rom üstüne andriod pie beta romu kurdum öyle açıldı?

Hocam arkadaş rom atma hastalığını yeni kapmış anlaşılan. Virüs yeni yerleşiyor zamanla bağışıklık yapar vücut öğrenir kıra boza . SmashTR sakın clean all and lock yapma. Kilit açık kalsın. Çözümden emin olmayanlar lütfen arkadaşı yanıltmayın.

Dostum twrp yok sanırım. Bu sebeple pc yardımı ile kurmanız ve öncesinde format data yapmanız gerekiyor. Verileriniz silinecek bilginiz olsun.
Hocam yok her ne zaman rom atsam telefonumun başına bir şey gelir çalışmaz :(

Eğer pie romu çalışmasa ise ne yapacaktık anlamadım. Neyse en azından çözüldü :)

Son düzenleme:
Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Hocam dediğiniz yöntemler işe yaramadı ama saçmalayarak sorunu çözdüm ben bile anlamadım. Stock rom üstüne andriod pie beta romu kurdum öyle açıldı?

Hocam yok her ne zaman rom atsam telefonumun başına bir şey gelir çalışmaz :(

Eğer pie romu çalışmasa ise ne yapacaktık anlamadım. Neyse en azından çözüldü :)
Geçmiş olsun hocam bir dahaki sefere daha dikkatli olun.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Geçmiş olsun hocam bir dahaki sefere daha dikkatli olun.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Magisk'in kendi güncelleme kurması ile uğraşmamak gerekli çalışmıyor. Hatta kurulum rehberini silmişler. Eğer root atarsam tamamen silip atacağım ve yedek alacağım. Şimdiki tek soru acaba OTA güncellemesi geldiğinde hata verir mi yoksa devam eder mi eder ise çok iyi olacak :)

Oyla:
Üst Alt