Yardım [BRICK] Bootloop Sorunu Nasıl Çözülür?

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Arkadaşlar telefona resmi olarak pie güncellemesini kurmaya çalıştım. Telefon magisk ile rootlu olduğu için biraz daha farklı yolla kurdum. Andriod Oreo yazısına kadar geldi sonra siyah ekran gelip reset attı ve durmadan döngüde kaldı. Sonra stock rom atmaya çalıştım sorun halen devam ediyor ne yapmam lazım? :(
Şuan olarak android one yazısına gelip donuyor daha sonra reset atıyor.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Neler yaptığını romu nasıl kurduğunu anlatmazsan nasıl yardımcı olacaz hocam?senin olay format datalık ve herşeyin silinir benden söylemesi

Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Arkadaşlar telefona resmi olarak pie güncellemesini kurmaya çalıştım. Telefon magisk ile rootlu olduğu için biraz daha farklı yolla kurdum. Andriod Oreo yazısına kadar geldi sonra siyah ekran gelip reset attı ve durmadan döngüde kaldı. Sonra stock rom atmaya çalıştım sorun halen devam ediyor ne yapmam lazım? :(
Şuan olarak android one yazısına gelip donuyor daha sonra reset atıyor.
Fastboot moda al geçici twrpyi boot et. A ve B partitionunu formatla. Sonra tekrar fastboot moduna geç mi flash tool ile en güncel sürümü kur.

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neler yaptığını romu nasıl kurduğunu anlatmazsan nasıl yardımcı olacaz hocam?senin olay format datalık ve herşeyin silinir benden söylemesi
Hocam resmi olan güncellemeden indirdim yeniden başlata gelince magiskten kur dedim OTA'dan sonra kısmı geldi tamama bastım telefon yeniden başladı ve android one yazısına gelip siyah ekrana dönüyordu. Bir kaç kez tekrarladı umut kalmayınca mi flash ile normal şekilde kurmayı denedim bu sefer ise oreo kısmına gelince telefon takılıp/donup tekrar başlatmaya başladı. Biraz önce format data yaptım bu sefer ise oreo yazısında takıldı (reset yok.)
Fastboot moda al geçici twrpyi boot et. A ve B partitionunu formatla. Sonra tekrar fastboot moduna geç mi flash tool ile en güncel sürümü kur.
Teşekkür ederim deneyip bakacağım :)inlove~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefon açıldı SIM kartı şifresini istedi giremeden telefon reset atıp geri bootloop oldu?

Son düzenleme:
Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Hocam resmi olan güncellemeden indirdim yeniden başlata gelince magiskten kur dedim OTA'dan sonra kısmı geldi tamama bastım telefon yeniden başladı ve android one yazısına gelip siyah ekrana dönüyordu. Bir kaç kez tekrarladı umut kalmayınca mi flash ile normal şekilde kurmayı denedim bu sefer ise oreo kısmına gelince telefon takılıp/donup tekrar başlatmaya başladı. Biraz önce format data yaptım bu sefer ise oreo yazısında takıldı (reset yok.)

Teşekkür ederim deneyip bakacağım :)inlove~~

Hocam telefon açıldı SIM kartı şifresini istedi giremeden telefon reset atıp geri bootloop oldu?
Sim kartı çıkartıp dene bakayım

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam,magisk kısmını ve oreo kısmını anlayamadım.hamgi romdan hamgi roma geçtiğini de anlayamadım.acaba bugünlerde bende problem mi var diye düşünmeden edemiyorum yada acaba işlemlerin yapılış şekli mi değişti diye.telin bl kilidi açık ve twrp yüklüyse 4 wipe yapıp romunu yükleyebilirsin

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam,magisk kısmını ve oreo kısmını anlayamadım.hamgi romdan hamgi roma geçtiğini de anlayamadım.acaba bugünlerde bende problem mi var diye düşünmeden edemiyorum yada acaba işlemlerin yapılış şekli mi değişti diye.telin bl kilidi açık ve twrp yüklüyse 4 wipe yapıp romunu yükleyebilirsin
stock rootlu 8.1 güncellemesine sahipti. Daha sonra buradaki rehberden Rehber - Xiaomi Mi A1 Resmi Stabil Android Pie indirdim yeniden başlat kısmına kadar geldikten sonra Rehber - [Magisk] Sistem Güncellemesi Nasıl Yapılır? buradan devam ettim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
0:14. saniyede donuyor ve reset atıyor ve devamlı böyle gidiyor.

Son düzenleme:
Oyla:

MetehanByz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
stock rootlu 8.1 güncellemesine sahipti. Daha sonra buradaki rehberden Rehber - Xiaomi Mi A1 Resmi Stabil Android Pie indirdim yeniden başlat kısmına kadar geldikten sonra Rehber - [Magisk] Sistem Güncellemesi Nasıl Yapılır? buradan devam ettim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
0:14. saniyede donuyor ve reset atıyor ve devamlı böyle gidiyor.
Hangi sürümü flashladin hocam

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Hangi sürümü flashladin hocam

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tissot_images_V9.6.4.0.ODHMIFE_8.0 eski sürüm oluyor hocam ama eskiden bunu flashladığımda sorun olmuyordu. Şimdi pie beta'yı indiriyorum en son onu indirdiğim için.

Oyla:
Üst Alt