- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 11
Botloader kilidini acmam lazim. 8.1.4 rom kullaniyorum. Heralde acmam icin cin romuna gecmem lazim . Bunu nasil yapacagim.
Peki global rom kullaniyorum ben. Baska roma gecmem gerekir miCihazda mi hesabını açın.daha sonra bu linkteLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkilit kaldırma işlemini tamamlayın.1 ile 10 gün içinde size kilit kalktığına dair mesaj gelecek.Mesajı aldıktan sonra telefonu fastboot moduna alıp Mi Unlock tool aracı ile kilidi kaldırabilirsiniz
peki bu romu nerden degiscem . Kilit kalkmadanStable kalkar mı emin değilim. Fakat stable sürümünde kaldırmama durumu bence daha yüksektir.O nedenle romu nuzu değiştirip başvuru yapmanız daha isabetli olacaktır.
Hocam başvuru ile romun alakası yok.Siz başvurunuzu yapın,onay aldıktan sonra kullandığınız romda deneyin.Eğer %50 hatası verirse,çin geliştirici sürümüne geçersiniz....peki bu romu nerden degiscem . Kilit kalkmadan
Bootloader kilitli ise fastboot tan rom flashlanamaz. Edl den flashlanması gereklidir.Cihazınıza göre uygun fastboot romunuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan indiriniz.
1)64 bit bilgiayar
2)Xiaomi pc suite,xaiomi 64 bit flash tool indirip bilgisiyara kurun.
3)Cihazınızı fasboot moduna alıp romu mi flash toola gösterip flashlayın