- Adım
- Ersin Yeşil
- Cihazım
- Note 2
- Konular
- 8
Kilit ekranına gelen Bildirim yazılarının alt kısmı beyaz çıkıyor resim atmıştımHangi alt kısım olduğunu anlamadım hocam.
Kilit ekranına gelen Bildirim yazılarının alt kısmı beyaz çıkıyor resim atmıştımHangi alt kısım olduğunu anlamadım hocam.
Hâlâ anlamadım hocamKilit ekranına gelen Bildirim yazılarının alt kısmı beyaz çıkıyor resim atmıştım
Hâlâ anlamadım hocamBu çizgiden mi bahsediyorsunuz?
Hocam tema gercekten çok güzel olmuş.. resimde gözüken gelen bildirimlerin arkaplanıni nasıl transparan yapabilirim yada yazıyı beyaz arkplani siyah yapabiliriz bi önceki temada yazı direk arka planı olmadan gözüküyordu sırf bunun için temadan vazgeçmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim hocam hemen indiriyorumozturk75 Mi6kullanicisi hocam isteğiniz üzerine kilit ekranına adım sayar eklenmiştir.
Rica ederim hocam, indiremezsiniz henüz güncelleme atmadımÇok teşekkür ederim hocam hemen indiriyorum
Hocam bir kaç youtube ve Telegram kanalında temanızın tanıtıldığına şahit oldum. Çok hoş yorumlar alıyor tema. Sadece forum için değil global anlamda geniş bir hayran kitlesi oluşturabilecek kalitede olduğu için sizi tekrar tebrik etmek istiyorum. Bu arada MIUI 12 denemek için eu beta yükledim ve MIUI 12 üzerinde temanız yine harika görünüyorYabancı sitelerde temam tanıtılmaya devam ediyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir122 beğeni ile forumda gelmiş geçmiş en çok beğenilen 6. konu olmuşuz, beğenen herkese teşekkür ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkür ederim hocam, YouTube video linklerini atabilir misiniz?Hocam bir kaç youtube ve Telegram kanalında temanızın tanıtıldığına şahit oldum. Çok hoş yorumlar alıyor tema. Sadece forum için değil global anlamda geniş bir hayran kitlesi oluşturabilecek kalitede olduğu için sizi tekrar tebrik etmek istiyorum. Bu arada MIUI 12 denemek için eu beta yükledim ve MIUI 12 üzerinde temanız yine harika görünüyor![]()
Hemen araştırayım hocam telegram kanallarında mevcuttu, bulabilirsem eklerimTeşekkür ederim hocam, YouTube video linklerini atabilir misiniz?