- Adım
- Ersin Yeşil
- Cihazım
- Note 2
- Konular
- 8
Nasıl yapacağım hocam?Teşekkür ederim hocam, kilit ekranından gerekli kodları silmeniz gerekir.
Nasıl yapacağım hocam?Teşekkür ederim hocam, kilit ekranından gerekli kodları silmeniz gerekir.
Temayı MTZ olarak indirin, Lockscreen -> Advance -> manifest_tr_TR.xml dosyasından bu kodları silmeniz yeterli olacaktır.Nasıl yapacağım hocam?
<Text align="center" alignV="center" alpha="130" bold="true" color="@gpqhzc4" size="50" textExp="ifelse(#ampm==0,'PM',#ampm==1,'AM','')" x="ifelse(#ampm==0,'597',#ampm==1,'486','')" y="413"/>
<Text align="center" alignV="center" bold="true" color="@gpqhzc1" size="50" textExp="ifelse(#ampm==0,'AM',#ampm==1,'PM','')" x="ifelse(#ampm==0,'486',#ampm==1,'597','')" y="413"/>
Ayarlar arama kısmına Bölge yazarsanız çıkacaktır hocam. Custom rom kullanıyorsanız MTZ olarak yükleyebilirsiniz.Tema için bölgeyi hindistan olarak değiştiremiyorum. Ne telefondaki mi accounts tan, ne de tarayıcıdan. Haliyle temayı bulamıyorum.
CraweL hocam bu konuya baktınız mı?Herkesin zevki farklı oluyor ama tema süper Bu arada benim telde olan bir durum mu bilemedim ama ekran görüntüsünde 'tamam' yazan yer arka planla nerdeyse yakın renkte, beyaz yapabilir misiniz orayı acaba? Sorun benim telden kaynaklıysa da olsunResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kod rengini değiştirdim hocam fakat henüz o görseldeki gibi uyarı gelmedi test edemedim.CraweL hocam bu konuya baktınız mı?
Ayarlar kısmına bölge yazdım çıkmadı. Evet custom rom, mi glone miui 12 kullanıyorum. O halde mtz paylaşmış olmalısınız ve hemen konuda dosyayı arıyorum. Şimdiden teşekkürler.Ayarlar arama kısmına Bölge yazarsanız çıkacaktır hocam. Custom rom kullanıyorsanız MTZ olarak yükleyebilirsiniz.
Custom romlarda bölge seçimi yok hocam fakat tema mağaza bağlantısına tıkladığınız zaman gözükmesi gerekiyor. İlk sayfada MTZ indirme bağlantısı bulunuyor.Ayarlar kısmına bölge yazdım çıkmadı. Evet custom rom, mi glone miui 12 kullanıyorum. O halde mtz paylaşmış olmalısınız ve hemen konuda dosyayı arıyorum. Şimdiden teşekkürler.