Yardım Bootloop Sorunu | Mi10T

enesaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
RedMi Not4
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
mi10t
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, telefon şarjı %1 e düştü, şarja taktım 1 saat sonra baktığımda hala %1 olarak görünüyordu, haliyle telefon kapandı. Şimdi bootloop a düştü, ses açma ve power a basılı tutunca recovery mode geliyor, reboot işe yaramadı, safe mode denedim yine açılmadı, wipe yapamam önemli bilgilerim var, Connect With Mipcsuite seçeneği var.

Bu telefondan verilerimi almamın yolu var mı veya düzeltebilir miyim wipe yapmadan?

Not: daha önce birebir aynı durum oldu, wipe data dersem wipe edip yeniden açılıyor biliyorum şimdi yapsam düzelir ama yapamam verilerim var.
Not2: Eğer telefon reboot olsaydı %1 görülen şarj en az %90 çıkacaktı biliyorum ara ara aynısı oluyor yeniden başlatınca başlıyor ve düzeliyordu şarj

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Merhaba, telefon şarjı %1 e düştü, şarja taktım 1 saat sonra baktığımda hala %1 olarak görünüyordu, haliyle telefon kapandı. Şimdi bootloop a düştü, ses açma ve power a basılı tutunca recovery mode geliyor, reboot işe yaramadı, safe mode denedim yine açılmadı, wipe yapamam önemli bilgilerim var, Connect With Mipcsuite seçeneği var.

Bu telefondan verilerimi almamın yolu var mı veya düzeltebilir miyim wipe yapmadan?

Not: daha önce birebir aynı durum oldu, wipe data dersem wipe edip yeniden açılıyor biliyorum şimdi yapsam düzelir ama yapamam verilerim var.
Not2: Eğer telefon reboot olsaydı %1 görülen şarj en az %90 çıkacaktı biliyorum ara ara aynısı oluyor yeniden başlatınca başlıyor ve düzeliyordu şarj
cihazı recovery de reboot yapar yapmaz hemen ardından ses kısma basılı tutun fastboota girecektir ardından telefona twrp yükleyip yedek alabilirsiniz

Oyla:

enesaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
RedMi Not4
Konular
4
cihazı recovery de reboot yapar yapmaz hemen ardından ses kısma basılı tutun fastboota girecektir ardından telefona twrp yükleyip yedek alabilirsiniz
Öncelikle şarj tamamen bitene kadar loop da takılsın, bekliyorum, tamamen bittiğinde tekrardan bi şarj edip deneyeceğim, bazı bu şekil düzelen yorumlar gördüm.

Fastboot ile yedek alınmayacağına dair bir yorum olarak da şunu gördüm

belki ben bilmiyor yanlış anlıyorumdur bilemem. Bahsettiğiniz şeyin uygulanış dökümanı var mı?

Son düzenleme:
Oyla:

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Öncelikle şarj tamamen bitene kadar loop da takılsın, bekliyorum, tamamen bittiğinde tekrardan bi şarj edip deneyeceğim, bazı bu şekil düzelen yorumlar gördüm.

Fastboot ile yedek alınmayacağına dair bir yorum olarak da şunu gördüm:

belki ben bilmiyor yanlış anlıyorumdur bilemem. Bahsettiğiniz şeyin uygulanış dökümanı var mı?
fastboot modunda zaten yedek alamazsınız twrp yükleyip twrp üzerinden yedek alacaksınız yedeği pc tıcaksınız sonra telefonda yüklü olan romu indirip mi flash ile sıfırdan rom atıp ardından tekrar twrp yükleyip aldığınız yedeği geri telefona atıp twrp üzerinden yükleyeceksiniz

Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Oyla:

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
14
Bu donanımsaldır diye düşünüyorum twrp kur
advanced>file manager kısmına gir
/data/system/batterystats.bin dosyasını sil sonra
Wipe ye gir cache ve dalvik cacheyi sil çözülebiliyor.

Twrp den backupta alabilirsin yedekler için arkadaş demiş zaten.

Oyla:

enesaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
RedMi Not4
Konular
4
fastboot modunda zaten yedek alamazsınız twrp yükleyip twrp üzerinden yedek alacaksınız yedeği pc tıcaksınız sonra telefonda yüklü olan romu indirip mi flash ile sıfırdan rom atıp ardından tekrar twrp yükleyip aldığınız yedeği geri telefona atıp twrp üzerinden yükleyeceksiniz

Rehber - TWRP Yedekle/Backup Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)

Çok denedim her seferinde sıkıntı çıktı, zaten twrp üzeri yedeği lazım olanları aldım, sıfırdan kurayım dedim, yine sıkıntı çıktı :D mi flastool ile yapıyorum 5-10 dk aralığında doğru gidiyor snra error veriyor loop devam

Son düzenleme:
Oyla:

enesaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
RedMi Not4
Konular
4
Sonunda oldu, amacıma ulaşamadım, boot u tamir edemedim, sıfırdan rom kurdum.

İlgileriniz için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt