- Adım
- Enes
- Cihazım
- RedMi Not4
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global
- Telefon Modeli
- mi10t
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, telefon şarjı %1 e düştü, şarja taktım 1 saat sonra baktığımda hala %1 olarak görünüyordu, haliyle telefon kapandı. Şimdi bootloop a düştü, ses açma ve power a basılı tutunca recovery mode geliyor, reboot işe yaramadı, safe mode denedim yine açılmadı, wipe yapamam önemli bilgilerim var, Connect With Mipcsuite seçeneği var.
Bu telefondan verilerimi almamın yolu var mı veya düzeltebilir miyim wipe yapmadan?
Not: daha önce birebir aynı durum oldu, wipe data dersem wipe edip yeniden açılıyor biliyorum şimdi yapsam düzelir ama yapamam verilerim var.
Not2: Eğer telefon reboot olsaydı %1 görülen şarj en az %90 çıkacaktı biliyorum ara ara aynısı oluyor yeniden başlatınca başlıyor ve düzeliyordu şarj
Bu telefondan verilerimi almamın yolu var mı veya düzeltebilir miyim wipe yapmadan?
Not: daha önce birebir aynı durum oldu, wipe data dersem wipe edip yeniden açılıyor biliyorum şimdi yapsam düzelir ama yapamam verilerim var.
Not2: Eğer telefon reboot olsaydı %1 görülen şarj en az %90 çıkacaktı biliyorum ara ara aynısı oluyor yeniden başlatınca başlıyor ve düzeliyordu şarj