Soru Bootloder Kilit Bekleme Süresi

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.5.0
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar şimdi cihazımda bl kilit başvurusunda bulundum 360 saat verdi klasik olarak , bu 360 saat içerisinde ben fastboot ile global yazılımı tekrar atsam bu süreyle ilgili bir sıkıntı yaşarmıyım , yani süreyi sıfırlama falan yaparmı baştan başlatmasın 360 saati.

Bir diğer sorumda kalan süreyi nereden öğrenebilirim , sanırım bu süre içinde tekrar bl kilit başvurusunda bulunursan 720 saate çıkarıyormuş , bu konuda bilgisi olan varmı ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Rom değiştirmeyin hocam süre konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Mi Unlock aracı ile telefona bağlantı kurduğunuz zaman size süre hakkında bilgi verecektir.

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom değiştirmeyin hocam süre konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Mi Unlock aracı ile telefona bağlantı kurduğunuz zaman size süre hakkında bilgi verecektir.
Teşekkür ederim hocam , rom değiştirmeyecektim sadece yazılımsal bikaç sorun var sanki gibi temiz kurulum flashlıcaktm aynı global romu ama sanırım yinede sıkıntı olabilir diyorsunuz ?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Teşekkür ederim hocam , rom değiştirmeyecektim sadece yazılımsal bikaç sorun var sanki gibi temiz kurulum flashlıcaktm aynı global romu ama sanırım yinede sıkıntı olabilir diyorsunuz ?
Rom değiştirmeyin derken bl kilidi başvurusu yaptıktan sonra herhangi bir beta rom veya o sırada gelen stabil bir güncelleme yapıldığında zaman sayacı sıfırlana biliyor.Bu yüzden kilidi açma başvurusu yaptıktan sonra o şekilde süre bitene kadar cihaza herhangi güncelleme veya rom yüklemeyin

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom değiştirmeyin derken bl kilidi başvurusu yaptıktan sonra herhangi bir beta rom veya o sırada gelen stabil bir güncelleme yapıldığında zaman sayacı sıfırlana biliyor.Bu yüzden kilidi açma başvurusu yaptıktan sonra o şekilde süre bitene kadar cihaza herhangi güncelleme veya rom yüklemeyin
Anladım teşekkür ederim dikkat edicem

Oyla:
Üst Alt