Yardım Bootloader yarıda kaldı

nedimvtnsvr

Bursaspor
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nedim
Cihazım
mi5s
Meslek
MAKİNA OPERATORU
Konular
28
bootloader yapmaya çalıştım telefonum mi 5s ''current account is not bound to this devices'' bu şekil hata veriyor.
verifying devices oldu unlock a gelince o olmuyor ne yapmalıyım acil yardım :(

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yardım etme cevabınız için çok Teşekürler. Telefonum Mi Mix te miui 9 7.11.2 Beta yüklüdür.
1-Bilgisayarım win7 hem 32 bit var hemde 64 bit sürümlerinde en son sürüm "Mi Unlock" programıyla "Fast Boot" a bağlandığımda UNLOCK botuna tıkladıgımda "current account is not bound to this device" hatası verince telefona yöneliyorum.

2- Telefonum internete wifi ile bağlı olduğu halde "Mi Unlock Status" bölümünde "add account the device" tıkladığımda SÜREKLİ CONNECT TO NETWORK AND TRY AGAIN " diyor.
Önerileriniz nedir?

Server problemi gibi görünüyor hocam. Çin sunucuları yoğun olduğunda bu sorunla karşılaşılıyor genellikle. Sizden bir de hataya ilişkin ekran görüntüsü rica edebilir miyim?

Oyla:

mfgor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi mix
Konular
0
Kardeş gece gündüz 100 kere hep aynı CONNECT TO NETWORK AND TRY AGAIN yazısı çıkıyor.
EKRAN GÜRÜLTÜLER
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1510263941,1510247198][/doublepost]Bu konuda bilgisi olup yardımcı olan yokmu?
[doublepost=1510269619][/doublepost]Ayrıca her 10 saniyede aşağıdaki mesajı alıyorum.

Ekli dosyalar

• 20171109_195654.jpg
    20171109_195654.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 22
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kardeş gece gündüz 100 kere hep aynı CONNECT TO NETWORK AND TRY AGAIN yazısı çıkıyor.
EKRAN GÜRÜLTÜLER

[doublepost=1510263941,1510247198][/doublepost]Bu konuda bilgisi olup yardımcı olan yokmu?
[doublepost=1510269619][/doublepost]Ayrıca her 10 saniyede aşağıdaki mesajı alıyorum.
Cihazınızın üzerindeki romu değiştirip tekrar deneyiniz. Romdan kaynaklı olması muhtemeldir.
[doublepost=1510297749][/doublepost]
EKRAN GÜRÜLTÜLER

Sorununuzun nedeni o her 10 saniyede bir aldığınız mesaj. Cihazın imei numaraları ve mac adresi silinmiş bu halde unlock yapamazsınız.

Oyla:

mfgor

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi mix
Konular
0
Kardeş bende 1.2 ane ROM var ama yuklenmiyor. UNLOCK olan telefonlara hangu rom ve nasıl yüklenir
[doublepost=1510310296,1510310007][/doublepost]
Cihazınızın üzerindeki romu değiştirip tekrar deneyiniz. Romdan kaynaklı olması muhtemeldir.
[doublepost=1510297749][/doublepost]
Sorununuzun nedeni o her 10 saniyede bir aldığınız mesaj. Cihazın imei numaraları ve mac adresi silinmiş bu halde unlock yapamazsınız.
Lütfen bu konuda acil yardim. gece gec saatlerine uğraşıyorum olmuyor
.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kardeş bende 1.2 ane ROM var ama yuklenmiyor. UNLOCK olan telefonlara hangu rom ve nasıl yüklenir
[doublepost=1510310296,1510310007][/doublepost]
Lütfen bu konuda acil yardim. gece gec saatlerine uğraşıyorum olmuyor
.
Bu konuda yardımcı olamayız. Siz bize yardımcı olmalısınız. Cihazın imeiler uçmuş ve bootloader kilitlenmiş. Bu olay nasıl oldu? Daha önce açık olan bootloader neden kapandı?

Oyla:

Musakilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi mix
Konular
6
EKRAN GÜRÜLTÜLER

Ayni hatayi bende aliyorum 1haftadir ugrasiyorum unlock olmayinca hic bir surume gecmiyor miui 9 kararli surumdeyim ve baska surumede gecemiyorum kabul etmiyor yardimci olursaniz sevinirim
[doublepost=1511087596][/doublepost]
EKRAN GÜRÜLTÜLER

Ayni hatayi bende aliyorum 1haftadir ugrasiyorum unlock olmayinca hic bir surume gecmiyor miui 9 kararli surumdeyim ve baska surumede gecemiyorum kabul etmiyor yardimci olursaniz sevinirim

Oyla:

hasimet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasim
Cihazım
redmi 5
Konular
0
merhaba
maalesef benimde aynı sorunum var
telefonu 2. el olarak aldım mi kilidi açık durumda yazıyor ve sürekli benden önceki kişinin bilgilerine erişim sağlıyor fabrika ayarlarına aldım düzelmedi yeni kullanıcı açtım değişen pek bişey olmadı, yeni rom yüklemek en iyi çözüm olacak sanki. bunun içinde mi kilit açma programını kullandım fakat yukarıdaki hatanın aynısını aldım, (ekte mevcut) biraz araştırma yaptım, geliştirici seçeneklerinden mi kilit ekranında hesap eklemek gerekiyormuş. fakat tarif edilen bölüme girildiğinde cihazın kilidi açıldı deniyor başkada birşey yada hesap eklenecek seçenek yok. doğal olarak rom yüklenemiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• mi kilit.JPG
    mi kilit.JPG
    39,8 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merhaba
maalesef benimde aynı sorunum var
telefonu 2. el olarak aldım mi kilidi açık durumda yazıyor ve sürekli benden önceki kişinin bilgilerine erişim sağlıyor fabrika ayarlarına aldım düzelmedi yeni kullanıcı açtım değişen pek bişey olmadı, yeni rom yüklemek en iyi çözüm olacak sanki. bunun içinde mi kilit açma programını kullandım fakat yukarıdaki hatanın aynısını aldım, (ekte mevcut) biraz araştırma yaptım, geliştirici seçeneklerinden mi kilit ekranında hesap eklemek gerekiyormuş. fakat tarif edilen bölüme girildiğinde cihazın kilidi açıldı deniyor başkada birşey yada hesap eklenecek seçenek yok. doğal olarak rom yüklenemiyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ederim
Satın aldığınız kişiyle iletişime geçmeniz ve bilgileri almanız gerekiyor.

Oyla:

hasimet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasim
Cihazım
redmi 5
Konular
0
Satın aldığınız kişiyle iletişime geçmeniz ve bilgileri almanız gerekiyor.
malesef öyle bir şansım yok varmıdır başka çaresi sizin teknik ekibiniz varmı varsa onlar yardımcı olabilirler mi?

Oyla:
Üst Alt